Ce religie are Alexia Eram. Nimeni n-a știut asta despre fiica Andreei Esca!

Ultima actualizare:

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram, răspunde urmăritorilor de pe Instagram, mereu curioși să afle cât mai multe despre una dintre cele mai îndrăgite și populare personalități în mediul online din țara noastră.

Alexia a răspuns întrebărilor de pe Instagram. / foto: arhivă personală
Alexia a răspuns întrebărilor de pe Instagram. / foto: arhivă personală

Fiica renumitei prezentatoare de televiziune Andreea Esca, tânăra în vârstă de doar 22 de ani se numără printre cele mai populare și îndrăgite personalități din mediul online, bucurându-se de faimă prin rândurile românilor drept un influencer de succes. Alexia Eram are o relație fericită alături de iubitul ei, cântărețul Mario Fresh, cei doi fiind împreună deja de 6 ani!

Având parte de o viață fericită alături de familie și de iubitul ei, Alexia Eram se bucură de o carieră de succes drept influencer. Concentrându-se pe zona de fashion, pe care a și studiat-o în Anglia, alături de marketing și relații publice în domeniul modei, tânăra are o carieră de succes. Având în vedere popularitatea de care se bucură, nu este de mirare că următitorii ei de pe rețeaua de socializare Instagram sunt curioși să afle mai multe despre ea, iar Alexia nu s-a temut să răspundă.

Tânăra a răspuns fanilor, vorbind despre faptul că își începe fiecare zi cu o cafea, iar la întrebarea despre destinația favorită de vacanță, Alexia Eram a răspuns fără ezitare: Bali și Maldive. Aceasta este și pasionată de sport, răspunzând mai pe larg despre beneficiile pilatesului, precum îmbunătățirea posturii, dispariția durerii de spate, precum și reducerea anxietății.

Alexia Eram sărbătorește Paștele catolic alături de familie

Mama Alexiei, Andreea Esca, a trecut la catolicism în urma căsătoriei cu soțul ei, Alexandre Eram, în anul 2000. Cuplul are doi copii împreună, pe Alexia, precum și un băiat, Aris. Cei doi au crescut în acest rit creștin, unul din fanii de pe Instagram întrebând-o pe Alexia de ce sărbătorește Paștele catolic. „Părinții mei sunt catolici, așa că și eu sunt catolică” a răspuns aceasta, lămurindu-și urmăritorii.

În acest an, Paștele catolic se sărbătorește pe data de 9 aprilie, deja despărțindu-ne doar câteva zile de el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net