Mario Fresh, de urgență la spital! Avem prima reacție a Alexiei Eram

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Maria Fresh (23 de ani), unul dintre cei mai îndrăgiți artiști, trece prin momente de cumpănă! Cântărețul s-a filmat, în urmă cu puțin timp, pe patul de spital, în timp ce era cu o perfuzie în venă.

Agenda aglomerată de spectacole, cel mai probabil, din ultima perioadă, se pare că i-a pus capac artistului. Programul încărcat, stresul de zi cu zi și oboseala l-au adus pe Mario Fresh pe mâna medicilor.

Pentru că are o legătură foarte strânsă cu fanii, simpaticul cântăreț din Iași a postat, vineri, 17 februarie, mai multe filmulețe pe unul dintre conturile sale de socializare în care își anunța fanii că nu se simte deloc bine din punct de vedere medical.

Cu perfuzia în venă și întins pe patul de spital, Mario Fresh a avut un mesaj scurt dar în același timp foarte sugestiv pentru cei care îi urmăresc activitatea pe Internet și îi ascultă piesele.

„Mă pun la somn. Forțat”, “Vise fu…”, au fost cele două mesajele ale lui Mario de pe Instagram.

Ce spune Alexia Eram despre starea de sănătate a lui Mario Fresh

Contactată de Click!, Alexia Eram (22 de ani), iubita cântărețului a fost destul de rezervată în declarații, însă a dorit să îi liniștească pe fanii iubitului său, prin intermediul Click!, precizând că nu trebuie să își facă griji, deoarece totul o să revină în scurt timp la normal.

„Mario se simte foarte bine. Vă rog să îl sunați pe el”, ne-a spus Alexia Eram.

Mario Fresh, iubire pătimașă cu Alexia Eram

Mario și Alexia au o relație de iubire de mai bine de cinci ani. Cei doi formează un cuplu de când artistul avea vârsta de 17 ani, iar fiica Andreei Esca 16 ani. Chiar dacă se iubesc de mult timp, vedetele se pare că nu se grăbesc deloc să ajungă la altar.

„Suntem de foarte mult timp împreună, dar suntem și foarte tineri în același timp. Și pentru ce să fac chestia asta? Până la urmă, este vorba doar despre un act și un inel! Nu a fost niciun moment în care am simțit să o cer în căsătorie! Fiecare moment are frumusețea lui. Trebuie să trecem prin anumite perioade ca să ajungem acolo (n.r. – la căsătorie)”, declara artistul, într-o emisiune, pe canalul de YouTube theXclusive.

Click! spune

Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciaţi artişti, din România, din noua generație. Tânărul, de 22 de ani, din Iași, s-a lansat în industria muzicală alături de Alex Velea, însă în urma unui scandal care a existat între cei doi, drumurile lor s-au despărțit, iar fiecare acum este pe cont propriu. Acceași situație similară a fost și cu Lino Golden, un alt cântăreț, din noua generație, cu care a avut discuții aprinse și au ales să încheie colaborarea lucrând acum pe cont propriu.

Atât Mario Fresh cât și Lino Golden se înțelegeau de minune cu Alex Velea și Antonia, încât multă lumea spunea, mai în glumă mai în serios, că i-a adaptat.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net