Surpriză colosală! Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, a spart pușculița pentru părinții lui

Ultima actualizare:

Mario Fresh s-a transformat în Moș Crăciun. Iubitul Alexiei Eram a băgat mâna adânc în buzunar și le-a oferit un cadou impresionant părinților. Cunoscutul cântăreț nu s-a uitat la bani și și-a surprins familia. Atunci când visele tale se îndeplinesc, fă-le viața pe cât posibil de frumoasă și celor din jurul tău, nu o spunem noi, ci o spune chiar Mario Fresh. 

Mario, iubitul Alexiei Eram, a spart pușculița pentru părinții lui
Mario, iubitul Alexiei Eram, a spart pușculița pentru părinții lui

Originar din Iași, pe numele său real Mario Galatan, Mario Fresh pare că a avut un an excelent. Cântărețului în vârstă de 23 de ani i-a mers foarte bine, iar de Crăciun s-a hotărât să facă cel mai frumos gest posibil.

Deoarece se descurcă bine din punct de vedere financiar și și-a împlinit toate visele, iubitul Alexiei Eram s-a decis să-i bucure pe cei care l-au crescut și au avut grijă să-i croiască o viață cât mai frumoasă! Modul cum a ambalat surpriza este genial.

„A venit Moșul. V-am făcut-o, fraierilor! Le-am cumpărat părinților cel mai frumos cadou”, a scris Mario Fresh, în mediul online.

Mario Fresh: „Le-am cumpărat părinților cel mai frumos cadou”

„Au fost cuminți o viață întreagă, NU doar anul asta!!! Iar atunci când visele tale se îndeplinesc, fă-le viața pe cât posibil de frumoasă și celor din jurul tău. Mom&Dad vă iubi! Am și filmat momentul”, a scris Mario pe contul său de Instagram.

Nu doar că au primit un bolid foarte scump, dar parinții lui Mario au fost luați complet pe neprăgite. Partenerul Alexiei Eram și-a luat părinții cu el la un showroom de autoturisme, cu gândul de a filma ceva pentru vlogul său, cel puțin asta credeau cei care i-au dat viață.

Dar în momentul în care au ajuns acolo, Mario Fresh i-a înmânat o cheie tatălui său și i-a transmis că aceasta e noua lui mașină. Atât tatăl, cât și mama artistului au fost derutați.

„Nu pot să cred, să mori tu! Băi, aia e mașina noastră?”, a spus tatăl lui Mario, în momentul în care a aflat vestea. „Nu înțeleg, eu sunt derutată...”, a adăugat mama vedetei.

Mario Fresh e singur de sărbători

Mario Fresh și Alexia Eram
Mario Fresh și Alexia Eram

Alexia Eram și Mario Fresh se iubesc de aproape șase ani. Din păcate, Crăciunul lui 2022 îi prinde separați. Fiica Andreei Esca merge în S.U.A, alături de celebra ei mamă, dar și de restul familiei. Mario nu o însoțește, deorece are concerte, însă cei doi vor fi împreună de Revelion.

„Am împodobit bradul cu Mario la el acasă, pentru că eu o să fiu plecată, în perioada care urmează, și el o să fie aici (n.r – România) așa că am zis că mai bine îl împodobim la dânsul. De Sărbători o să plec cu familia în străinătate și mă voi întoarce de Revelion și nu avea rost să îl facem în două locuri.

Mario o să aibă concerte de Crăciun și nu poate fi alături de noi. O să merg în America cu familia o săptămână. Nu am mai fost demult într-o vacanță doar cu părinții și abia aștept.

În relație eu las mai mult. Eu sunt romantica incurabilă. Este și el foarte romantic dar eu las mai mult de la mine, Mario este mai orgolios. Nu știu când o să fie nunta noastră. Avem doar 22 de ani, mai avem...”, a declarat Alexia Eram, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net