Probleme în paradis! Ce conflicte există între Alexia Eram și Mario Fresh? „Asta nu înțelege...”

Ultima actualizare:

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Se pare, totuși, că și în paradisul lor mai apar uneori probleme. Cei doi tineri talentați se mai lovesc din când în când de certuri. Cântărețul a dezvăluit recent unde greșește fiica Andreei Esca. Alexia face un lucru care duce la amplificarea conflictului.

Mario Fresh și Alexia Eram sunt de aproximativ 6 ani împreună
Mario Fresh și Alexia Eram sunt de aproximativ 6 ani împreună

Prezent în podcastul lui Damian Drăghici, Mario Fresh a dat din casă și a vorbit deschis despre relația cu Alexia Eram. Cântărețul în vârstă de 23 de ani e fascinat de partenera lui de viață. Întrebat care este cea mai mare calitate a iubitei sale, vedeta a oferit un răspuns superb.

„Eu n-am văzut o femeie în viața asta care să poată să iubească atât de mult o persoană. Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească. Nu pot să-mi dau seama cum. Este acolo pentru mine de 30 de ori peste limita legală”, a precizat Mari Fresh în podcastul lui Damian Drăghici.

Totuși, chiar dacă există atât de multă iubire în relația lor, faimosul cuplu mai se lovește uneori și de conflicte. 

„Mai sunt certuri. Avem momente când nu ne înțelegem, când nu comunicăm, când nu discutăm”, a precizat iubitul Alexiei Eram.

Mario Fresh: „Mă iubește mai mult decât ar trebui să mă iubească”. Unde greșește Alexia Eram?

Plin de naturelețe și cu multă onestitate, Mario a precizat că nu e genul care să facă urât atunci când se ceartă. În schimb, artistul are nevoie de câteva clipe de liniște în acele momente tensionate. Din păcate, Alexia nu-i oferă acest spațiu.

„Asta nu înțelege: când ne certăm și îi spun că vreau să fiu lăsat în pace. Sunt genul de om care ar trebui să stau jumătate de oră singur, liniștit.

Nu fac urât, nu urlu, doar spun: m-ai deranjat foarte rău, lasă-mă că sunt nervos. O spun un pic mai apăsat. Ea nu înțelege treaba asta și stă acolo și mă întreabă: «Dar de ce?»

Și zic: «Bă, dar tu chiar nu înțelegi? Dacă tu acuma n-ai vorbi cu mine jumătate de oră, aș veni și te-aș pupa.»”, a relatat Mario Fresh în podcastul lui Damian Drăghici.

Mario Fresh (23 de ani) și Alexia Eram (22 de ani), fiica Andreei Esca, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă din 2016. Sperăm ca cei doi tineri să aibă în continuare doar certuri mici și să rămână un exemplu pentru generația nouă.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner narcisa suciu png
Chefi la cutite sezonul 12 4 jpg
Beckham netflix jpg
FotoJet (1) jpg
FotoJet jpg
banner carmen serban png