Andreea Esca, probleme de sănătate: „Nu sunt în starea lor cea mai bună”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La 50 de ani, Andreea Esca se poate lăuda cu o sănătate de fier. Prezentatoarea de la Pro Tv merge să-și facă analizele regulat și practică zilnic sport. Singura ei problemă ar fi că.. nu consumă suficientă apă.

Andreea Esca arată fabulos la cei 50 de ani ai săi! Prezentatoarea de la Pro TV nu-și arată  vârsta și se poate lăuda cu o sănătate de fier. Și asta pentru că merge regulat să-și facă analizele medicale, iar sportul este sfânt pentru ea.

De câte ori pe an merge Andreea Esca să-și facă analizele?

Îmi fac analize destul de des, pe cele normale le fac odată la 6-8 luni. Mamografie fac odată la doi ani maxim, pentru că deja este vârsta la care ar trebui să faci asta anual. Testul Babeș Papanicolau îl fac și pe acesta o dată pe an”, ne-a mărturisit prezentoatarea, care s-a implicat și în campania „Race for the Cure”, pentru sprijinirea femeilor bolnave de cancer mamar.

Andreea Esca adoptă un regim de viață cât se poate de sănătos. Acordă o atenție deosebită alimentației. Vedeta recunoaște, însă, că are și un punct slab, la capitolul sănătate.

Andreea Esca: „Mă consider o persoană sănătoasă. Nu beau alcool, nu fumez!”

Cred că rinichii nu sunt în starea lor cea mi bună și asta deoarece nu consum suficientă apă. Ar trebui să beau mult mai multă apă, dar mie nu prea mi-e sete.

Mă consider, per total, o persoană sănătasă. Eu cred că e foarte important sportul, mersul la sală zilnic. Și mai este foarte important să nu facem nici excese. Eu, de exemplu, nu fumez, nu beau alcool, încerc pe cât se poate mănănc cât mai echilibrat”, a recunoscut prezentatoarea de la Pro TV.

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, având o carieră de aproape 30 de ani la pupitrul Stirilor Pro TV. Este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram și au împreună doi copii, Alexia Margot (22 de ani) și Aris Melkior (19 ani).

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
banner laurette png
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net