Andreea Esca, apariție spectaculoasă la nunta lui Smiley cu Gina Pistol! Cât a costat rochia vedetei de la Pro TV

Ultima actualizare:

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele într-un cadru de basm, într-o locație aflată la malul lacului Snagov. Printre invitații la marele eveniment se află și Andreea Esca. Aceasta a optat pentru o ținută colorată. Rochia este creația unui brad italian și costă aproape 900 de euro.

Andreea Esca, apariție spectaculoasă la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Foto: colaj/Instagram
Andreea Esca, apariție spectaculoasă la nunta lui Smiley cu Gina Pistol. Foto: colaj/Instagram

Cum a apărut îmbrăcată Andreea Esca la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

De la marele eveniment nu a putut lipsi Andreea Esca. Prezentatoarea de la PRO TV a purtat o rochie elegantă cu flori albastre, la care a asortat o pereche de sandale de acceași culoare. Dar un alt detaliu a ieșit în evidență la ținuta vedetei: o umbrelă transparentă, care a aparat-o de ploaie, dar i-a dat și un aer chic.

Rochia purtată de Andreea Esca este creată de un brand italian, Philosophy di Lorenzo Serafini, iar pe site-ul oficial costă 890 de euro.

Andreea Esca nu s-a dus singură la nuntă, ci însoțită de soțui ei, Alexandre Eram. Cu câteva ore înainte de a pleca spre nuntă, vedeta de la Pro TV a trecut pe la spital pentru a-și face un control. Știrista nu a precizat despre ce investigații a fost vorba.

Gina Pistol și Smiley și-au unit destinele

Evenimentul a adus multă fericire atât mirilor, cât și invitaților, care au avut prilejul să-i însoțească într-o zi atât de importantă pentru ei. Printre ei s-a numărat și fiica lor, Josephine, care nu a trecut neobservată. Iată ce a făcut micuță la cununia religioasă.

Micuța Josephine s-a bucurat la maximum de nunta părinților ei și a arătat acest lucru în pași de dans. Aflată la cununia religioasă, fetița s-a lăsat dusă de val și de muzica live și a dansat câțiva pași de balet.

Ce ținute au ales mirii 

Mirii Smiley și Gina au impresionat prin ținutele lor atent alese, pe care le-au purtat la cununia civilă. Mireasa a avut o rochie superbă, din dantelă, inspirată din stilul boho, în timp ce Smiley a ales un costum bej, elegant, potrivit stilului său, ambele ținute fiind create de Irina Voinea.

image
image
image
image
image
image
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net