Gina Pistol, declarații spumoase înainte de nuntă! Ce fel de mireasă o să fie: „Nu am avut timp să…”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nuntă mare, sâmbăta aceasta, în showbiz-ul românesc! După șapte ani de iubire intensă și discretă, Smiley (39 de ani) și Gina Pistol (42 de ani), au ales să își unească destinele. Contactată de Click!, vedeta Antenei 1 ne-a mărturisit, cu o voce jucăușă și veselă, în același timp, că nu are emoții pentru unul dintre cele mai mari evenimente din viața sa, având în vedere că nu a avut timp să stea o clipă locului și să se gândească la acest lucru.

Două rochii de mireasă, 300 de invitați și o petrecere de nuntă ca în povești se anunță, mâine seară, la Palatul Snagov...iar protagoniștii serii sunt nimeni alții decât Gina Pistol și Smiley.

Pregătirile pentru marele eveniment sunt în toi, iar mirii se pare că nu au timp deloc, să se gândească, măcar o clipă, la ce zi îi așteaptă mâine.

„Nu am avut timp să mă gândesc și să realizez ce se întâmplă, așa că nu am avut timp să mă ia emoțiile, pentru că au fost foarte multe lucruri de făcut în ultima perioadă. Ne dorim totul să iasă bine și frumos. Andrei (Smiley – n.r) este și el bine, are astăzi o zi mai aglomerată. Are multe de făcut, nici pe el nu cred că l-au luat emoțiile”, a declarat Gina Pistol pentru Click!

Click! spune

Gina Pistol și Smiley au ales să își trăiască iubirea discret, fără prea mult tam-tam. Cei doi au vorbit foarte rar despre fericirea lor, dar și despre rolul de părinți de fetiță, pe care îl au de doi ani și jumătate.

Ba mai mult, se pare că fosta prezentatoare TV „Chefi la Cuțite”, de la Antena 1, este și foarte superstițioasă, deoarece a decis să nu îi arate nicio rochie de mireasă partenerului său de viață, pentru a nu fi cu ghinion viitorul lor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
larisa udila jpg
emily burghelea
corina bud colaj instagram jpg
Shifty Shellshock jpg
IMG 3196 png
banner marmureanu
cub anamaria prodan bebeto png
banner Dana Coteanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net