Ce salariu avea Gina Pistol la Chefi la Cuțite. Incredibil cât încasa pentru un singur sezon!

Ultima actualizare:

Gina Pistol stă departe de televiziune de mai bine de doi ani pentru că și-a dorit, după ce a născut-o pe Josephine - pe 9 martie 2021 - să nu piardă niciun moment important din viața micuței sale. Vedeta a luat această decizie deși se pare că ea avea un câștig fabulos la Chefi la Cuțite. Cu toate acestea, pentru Gina Pistol au fost mai importante etapele prin care trece Josephine și care nu se mai repetă, decât sumele uriașe pe care le primea ca prezentatoare.

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc sâmbătă. Foto: Click.
Gina Pistol și Smiley se căsătoresc sâmbătă. Foto: Click.

15.000 de euro pe sezon pentru Gina Pistol

Conform surselor impact.ro, se pare că Gina Pistol a fost remunerată, pentru fiecare sezon al emisiunii Chefi la Cuțite, cu o sumă consistentă, mai exact 15.000 de euro. Pentru toate sezoanele de până acum, în total, vedeta a primit aproximativ 135.000 de euro.  

Irina Fodor, înlocuitoarea vedetei, încasează mai puțin

Se pare că înlocuitoarea Ginei Pistol, Irina Fodor, încasează o sumă mult mai mică. Motivul pentru care se întâmplă acest lucru este simplu. Irina Fodor este la primul proiect de o asemenea anvergură.

Gina Pistol și Smiley se căsătoresc mâine

Gina Pistol și Smiley își unesc mâine, 27 mai, destinele. Cei doi nu au dezvăluit prea multe despre mareele eveniment din viața lor. Gina a dezvăluit faptul că va avea două rochii de mireasă la nunta sa. Pe una dintre ele a și arătat-o puțin în mediul online. 

Se știe și locația aleasă de cei doi pentru acest eveniment, se pare că viitorii miri și-au dorit să facă petrecerea de nuntă la Palatul Snagov. Nici nu ar trebui să ne mire, acolo este un cadru de poveste.

A pus totul la cale și cu ajutorul unui organizator de evenimente

Prezentatoarea Chefi la Cuțite și Smiley au ales să facă nunta pe malul lacului, înconjurați de natură. Detaliile au fost gândite de Gina Pistol, însă vedeta a avut parte și de ajutorul unui organizator de evenimente.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
oana zavoranu instagram jpg
banner irina columbeanu png
corina bud colaj instagram jpg
margareta paslaru facebook jpg
mirela vaida concert cold play colaj instagram jpg
cimitir pixabay jpg
reactie babasha coldplay jpg
lidia fecioru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net