Gina Pistol, în febra pregătirilor pentru nunta cu Smiley: „Nu mă țin nici nervii”

După ce au dat, recent, vestea pe care toți fanii lor o așteptau de multă vreme, Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (39 de ani), unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul românesc, fac pregătirile pentru marele eveniment: nunta lor. Astăzi (10 mai), Gina a publicat mai multe videoclipuri pe rețelele de socializare, ocazie cu care i-a anunțat pe urmăritori că a probat una dintre rochiile pe care le va îmbrăca în ziua cea mare.

Gina Pistol se pregătește de marele eveniment, nunta cu Smiley / Foto: Instagram
Gina Pistol se pregătește de marele eveniment, nunta cu Smiley / Foto: Instagram

Gina Pistol (42 de ani) este în toiul pregătirilor pentru cel mai important eveniment din viața ei, nunta cu Smiley. Vedeta a vrut să își țină urmăritorii la curent, așa că a publicat o serie de videoclipuri pe rețelele sociale, în care dezvăluie că nu îi este deloc ușor.

„Nu am mai intrat de mult pe Instagram. Bine, nu știu câți dintre voi mi-au simțit lipsa. Am mai intrat din când în când, când am prins un semafor mai lung, să văd ce fac ceilalți, dar nu am mai avut energie să postez absolut nimic, pentru că de când am început cu organizarea acestui fericit eveniment, nu mai am nici timp, nici energie, nu mă țin nici nervii, nu știu .. e greu rău să organizezi o nuntă! Nu greu, e solicitant.

O să încep cu începutul. În primul rând vreau să vă mulțumesc din suflet pentru mesajele minunate primite din partea voastră, îmi pare rău că nu am răspuns, că nu v-am răspuns tuturor, dar vă mulțumesc din suflet. După ce m-am plimbat 10 minute, un sfert de oră, ca să găsesc loc să parchez mașina, intru să probez rochia, nu cea de mireasă, cealaltă .. vă povestesc eu .. și ne auzim după”, le-a transmis Gina Pistol fanilor, în mai multe videoclipuri publicate la Instastory, pe contul său personal de Instagram.

Gina va purta două rochii în ziua nunții

Totodată, Gina a ținut să le explice urmăritorilor ei și ce s-a întâmplat cu rochia de mireasă și că va îmbrăca chiar două ținute în ziua cea mare. De asemenea, ea și Smiley și-au ales și verighetele.

„Doamne, cât de frumoasă este a doua rochie. Deci, voi purta două rochii. Una de mireasă, pe care o voi purta la cununia religioasă, cununia civilă și la petrecere, în prima parte. După care, o să am rochia de petrecere, voiam ceva foarte comod, să îmi fie confortabil, să pot să mă încalț în ciocate, că nu rezist să stau toată ziua pe tocuri, oricât de confortabile ar fi ... și mi-a plăcut mie la o prietenă rochia, când s-a căsătorit, mi-a plăcut materialul foarte mult, și m-a trimis la tipa asta.

Oricum o să vă arăt în ziua nunții, o să vă arăt și rochiile, dar nu pot să vă arăt până atunci. Am venit la ea, și după ce mi-a luat măsurile și i-am zis eu cam ce vreau, nu a mai găsit materialul pe care îl doream eu.

Băi și așa de supărată am fost, pentru că venisem să îmi fac special o rochie din materialul acela și tare amărâtă am fost. Până la urmă a găsit ea, nu știu ce a făcut, a făcut pe naiba în patru, s-a descurcat, și nu este același material, dar 80%-90% seamănă cu materialul de care mă îndrăgostisem eu. Acum am a doua rochie gata. Prima rochie e comandată de la o gagică. Eu văzusem rochia pe Pinterest și mă gândeam: «Doamne, dacă ar fi vreodată să mă mărit, asta e rochia mea». După care, după cerere, m-am apucat să caut rochia. Și ce credeți?

Gina Pistol: „Cea mai grea parte când organizezi o nuntă...”

Nu scria nimic la rochia aia, mi-a fost imposibil să o găsesc. Am găsit-o până la urmă, doar că era dintr-o colecție mai veche și a trebuit să aflu numărul tipei și să vorbesc cu ea. Și mi-a făcut-o, acum am dus-o la ajustare, trebuia un pic scurtată, cât să nu o distrug. Vreau să atingă pământul, dar să nu o distrug. Și o să fie și ea gata. Mă duc acum să văd verighetele.

Noi am ales să facem verighetele, să le personalizăm și sunt, nu știu.. au o semnificație pentru noi. Sunt foarte frumoase și acum mă duc să văd dacă sunt gata. Aa.. și vorbeam de greutate. Cea mai grea parte când organizezi o nuntă, deci cea mai grea parte, i-am zis lu Andrei «dacă noi nu ne despărțim acum, păi nu ne mai desparte nimeni și nimic», și cea mai grea parte este... să așezi oamenii la masă! Cum pui mesele, cum îi așezi pe ei și cine cu cine..” , le-a mai transmis Gina urmăritorilor.   

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net