Noua sursă de venit a Ginei Pistol, după ce s-a retras din televiziune. Cum își va câștiga banii iubita lui Smiley

Ultima actualizare:

Gina Pistol (42 de ani) este una dintre cele mai cunoscute vedete de pe micile ecrane. Carismatică și cu un umor debordabil, iubita lui Smiley (39 de ani) a reușit să ajungă ușor la sufletele celor de acasă. Totuși, deși succesul era unul răsunător, Gina Pistol a luat decizia de a renunța la televiziune, în favoarea timpului petrecut în familie, alături de artist și fiica lor, micuța Josephine.

Noua sursă de venit a Ginei Pistol, după ce s-a retras din televiziune
Noua sursă de venit a Ginei Pistol, după ce s-a retras din televiziune

Retragerea din televiziune a Ginei Pistol nu a lăsat-o fără o sursă de venit. Dimpotrivă, vedeta își va împărți timpul între viața de familie și activitatea din mediul online.

Gina Pistol face bani din Instagram

În urmă cu aproximativ o săptămână, Gina Pistol își anunța retragerea din televiziune. Prezentatoarea a luat decizia de a-și dedica timpul creșterii micuței Jospehine, mai ales că Smiley este mai mereu plecat din România, în vederea pregătirii noilor sale hituri.

„Am avut o săptămână fantastică în Londra! Am făcut muzică în fiecare zi cu niște oameni deosebiți! Mulțumesc tuturor pentru o săptămână cu multe momente de inspirație, de distracție și de nebunie.

P.S: Știu că am fost un pic absent în perioada asta, dar sunt foarte concentrat pe muzică… revin de săptămâna viitoare în online… puțin mai mult.”, le-a transmis cântărețul fanilor săi, prin intermediul rețelelor de socializare.

Totuși, vedeta nu a rămas fără o sursă de venit. Astfel, Gina Pistol a găsit o activitate destul de confortabilă. În mediul online, aceasta și-a format o comunitate destul de mare, fiind urmărită de peste 1,4 milioane de persoane.

În prezent, ea are în desfășurare mai multe campanii de publicitate în mediul online, promovând diverse produse destinate îngrijirii bebelușilor, dar și articole vestimentare, produse cosmetice sau de îngrijire personală.

Gina Pistol și-a anunțat retragererea din televiziune

Gina Pistol a colaborat vreme de 7 ani de zile cu postul de televiziune Antena 1. În tot acest timp, ea a fost prezentatoarea unor emisiune de succes, precum”Asia Express” sau ”Chefi la cuțite”.  Astfel, sezonul 11 al emisiunii va fi ultimul prezentat de către iubita lui Smiley.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață. În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea ca prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele.

Ca și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați. Nimic nu a fost așa cum știam noi. Anul acesta am decis să-mi închei povestea cu emisiunea Chefi la cuțite și cu o echipă de oameni minunați, de la care am învățat foarte multe lucruri despre magia numită televiziune.

Vreau să mulțumesc întregii echipe de prieteni pentru 11 sezoane minunate de Chefi la cuțite și 3 de Asia Express. Le mulțumesc celor TREI MAGNIFICI care mi-au devenit prieteni și vouă, pentru că ați fost alături de mine în această aventură minunată a vieții mele.

Vreau să-i mai mulțumesc în mod special Monei, pentru încrederea pe care a avut-o în mine, pentru toată răbdarea și pentru toate lecțiile pe care mi le-a dat cu cea mai mare delicatețe din lume”, este postarea din social media, prin care Gina Pistol și-a anunțat retragerea din televiziune.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net