Cu ce bărbați cunoscuți s-a iubit Gina Pistol, înainte de a fi cu Smiley. Sigur nu aveai habar!

Gina Pistol s-a iubit cu mai mulți bărbați cunoscuți până să înceapă relația cu Smiley. Deși, aceasta și-a dorit să rămână cu fiecare dintre ei, relațiile s-au terminat. De vină pentru cele mai multe dintre separări  ar fi fost chiar reputația frumoasei prezentatoare care lăsa de dorit la acea vreme, Gina fiind fost iepuraș Playboy.

Gina Pistol și Codin Maticiuc au rămas prieteni după povestea de iubire dintre ei

Unul dintre bărbații faimoși cu care s-a iubit Gina Pistol (42 de ani) înainte de a fi cu Smiley este chiar Codin Maticiuc (44 de ani). Relația dintre cei doi a început în 2005, când frumoasa prezentatoare era la începutul carierei. Ei au format un cuplu, dar nu pentru multă vreme, ei fiind împreună timp de aproximativ 9 luni. Astăzi, cei doi au o frumoasă prietenie.

„Am rămas prieten cu toate. Mai mult, sunt foarte bun prieten și cu Smiley, care este combinat acum cu Gina. Dar, păstrez legătura și cu Anna Lesko. Mi se par niște oameni extraordinari, iar senzația e reciprocă”, a declarat Codin.

Relația tumultoasă dintre Gina Pistol și Alin Cocoș

Frumoasa prezentatoare TV s-a iubit timp de patru ani cu Alin Cocoș, însă relația dintre cei doi a fost plină de probleme. Povestea de iubire dintre cei doi a început la sfârșitul anului 2013, însă se pare că Alin a continuat să se vadă în acea perioadă și cu fotomodelul Raluca Arnăutu.

Spre sfârșitul relației, cei doi se certau foarte mult.

„De mult timp, între Gina și Alin a intervenit o răceală. Și când erau văzuți împreună, dădeau impresia că sunt suparăți și se tot certau. Era evident că nu se mai înțeleg, mai ales că el nu dorea să se însoare și nici să stea în casă cu blondina zi de zi, ci fiecare la casa lui. Toate acestea au dus, cum era și firesc, la despărțire”, au dezvăluit apropiații cuplului după despărţirea celor doi.

Gina Pistol își dorea ca fiul lui Dorin Cocoș să o ia de nevastă sau măcar să îi facă un copil. Faptul că ea își dorea atât de mult un copil l-a făcut pe Alin să fugă cât a putut el de repede de relația cu Gina.

De ce a fost secretă relația Ginei Pistol cu Ciprian Marica

Printre bărbații cunoscuți cu care Gina Pistol a avut o relație se numără și forbalistul Ciprian Marica. Fotbalistul era îndrăgostit de fostul iepuraș Playboy, dar nu voia să apară în public. Înainte să fie iubita lui Smiley, Gina Pistol nu se bucura de o imagine foarte bună.

Ciprian Marica îi trimitea bilete de avion să vină să-l viziteze în Germania, acolo unde el avea contract, însă nu voia să recunoască faptul că are o relație cu Gina Pistol. Considera că aceasta nu are o imagine bună și că asta îl va afecta și pe el.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net