Fiica Ginei Pistol și a lui Smiley, imagini superbe de Revelion. Ce mare și frumoasă s-a făcut Josephine

Smiley și Gina Pistol au petrecut Revelionul alături de frumoasa Josephine. Ținută destul de discretă până acum, fiica celor două vedete apare într-un clip publicat în mediul online. 

smiley gina pistol si fiica josephine jpg

De când a devenit tătic, Smiley și-a schimbat mult stilul de viață. Celebrul cântăreț face tot ce poate pentru a juca cât mai bine rolul de tătic. De Revelion, vedeta nu putea rata momentul de a surprinde din plin bucuria din familia lui.

Artistul a publicat un clip în care celebrează trecerea într-un nou an alături de Gina Pistol și de micuța Josephine. Frumoasa fetiță se află în brațele mamei. În imagini, Smiley apare îmbrăcat elegant, în timp ce prezentatoarea de la Chefi la cuțite poartă o ținută mult mai relaxată. Dar adevărata vedetă a clipului video este Josephine!

Tabloul perfect de Revelion: Gina Pistol, Smiley și Josephine

„La mulți ani 2023! Anul va fi așa cum ni-l facem noi, așa că: să fim buni, să facem alegeri bune, să muncim pentru ceea ce ne dorim, să cheltuim timpul pentru ce și cu cine ne place, să iubim, să râdem, să cântăm, să dansăm, să ne bucurăm cu familia și prietenii de realizarile noastre, să credem în Dumnezeu și în noi înșine, să ne apreciem mai mult, să ne celebrăm unicitatea și să semănăm gânduri bune…că vorba aia: viața te tratează exact cum o tratezi!”, a scris Smiley pe Instagram, în postarea făcută de Anul Nou.

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima oară în martie 2021, Cei doi formează o familie completă după ce a apărut pe lume frumoasa Josephine.

Cum l-a agățat Gina Pistol pe Smiley?

Recent, blondina s-a hotărât să spună tuturor cum a reușit să-l vrăjească juratul de la „Vocea României”. Ei bine, povestea de dragoste dintre Smiley și Gina Pistol a început cu gomboți (găluște cu prune). Vedeta de la Antena 1 a povestit că, după ce i-a trimis o fotografie cu ce mânca, juratului de la Vocea României i s-a făcut o poftă teribilă de gomboți.

„I-am făcut gomboți. A fost prima oară când am făcut gomboți, dar mi-au ieșit atât de buni. El a venit la mine, avusese puțină treabă la studio și a venit la mine.

Am ascultat toate albumele lui Depeche Mode pe youtube și mâncam gomboți. Am stat vreo 3 ore și pe urmă trebuia el să plece. Și a plecat, dar s-a mai întors după aia”, a povestit Gina Pistol în podcastul lui Brenciu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
FotoJet (22) jpg
vedetă pe covorul roșu  foto   Shutterstock(1) jpg
FotoJet (19) jpg
vrajitoare 0 jpeg
FotoJet (18) jpg
theo rose alex leonte jpg
alina sorescu are un videoclip nou jpg
image
actualitate.net