Smiley și Gina, părinți pentru a doua oară! Artistul a făcut dezvăluirile pe care toată lumea le aștepta

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Smiley radiază de când pe lume a venit micuța Josephine, fiica lui și a Ginei Pistol. Cei doi roiesc în jurul fetiței, iar Smiley s-a transformat în tătic exemplar. Artistul și-a deschis sufletul și ne-a vorbit despre „comoara” lui de acasă, într-un interviu emoționant.

Gina Pistol și Smiley trăiesc cea mai frumoasă, dar și cea mai solicitantă perioadă a vieții lor, de când pe lume a venit fetița lor, Josephine. Tot universul le-a fost dat peste cap de micuță, care a devenit răsfățata familiei.

Deși puțini l-ar fi văzut, în urmă cu câțiva ani, la casa lui, cu copii, iată că pe artist îl prinde de minune rolul de tătic. Acesta este topit după micuța Josephine care, în luna martie, va împlini doi anișori, și încearcă să facă față cu brio îndatoririlor de părinte. Smiley ne-a mărturisit, în premieră, că și-ar mai dori un copil.

Gina și Smiley o adoră pe Josephine
Gina și Smiley o adoră pe Josephine

Smiley, cât de mult te-ai schimbat de când ai devenit tătic?

Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea.

Citește și - Gina Pistol, super sexy în costum de baie. Nici în Playboy nu arăta atât de bine!

De cine e cea mai atașată Josephine? De tine sau de Gina?

Ca orice copil, e foarte atașată de mamă, după care de mine.

Ce a zis prima dată, mama sau tata?

Eu am impresia că a zis tata, dar nu știu sigur, aici s-ar putea să mă înșel.

„Are playlist de balet, playlist de dimineață și playlist-ul de somn”

Care ți s-a părut cel mai greu moment ca și tătic cu Josephine?

Cea mai grea perioadă a fost momentul în care am trecut la hrană normală și am renunțat la laptele de la sân. Aia a fost o perioadă grea, ea a fost și răcită un pic în perioada aia. Dar, per total e ok, te descurci.

Nu mi se pare nimic greu, mi se pare că totul face parte din proces și trebuie să le trăiești, să le simți pe toate pentru că eu cred că relația dintre părinți și copii trebuie să fie exact ca o relație de prietenie, trebuie să treci și prin bune și prin rele. Cu cât treci prin mai multe, legătura e mai puternică.

Te moștenește? Cântă, dansează?

Nu cântă neapărat pe melodiile mele, cântă ce i se pare ușor de fredonat, dar prinde foarte ușor piesele, are preferințe muzicale clare, are mai multe playlist-uri: are playlist de balet, playlist de dimineață, playlist-ul de somn. Dansează, cântă, face toate fețele posibile. Mi se pare un copil fantastic, nu știu dacă face lucruri anormale sau normale pentru vârsta ei, dar fiecare părinte își laudă copilul.

Vă mai doriți un copil?

Noi suntem bucuroși acum am primit-o pe Josephine. Ne simțim binecuvântați și, damai meritam încă unul, cu siguranță îl vom primi cu toată dragostea.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai reușite și mai frumoase cupluri din show-biz. Cei doi sunt împreună de mai bine de șapte ani de zile. Micuța Josephine le-a schimbat viața de când a venit pe lume. Aceasta urmează să împlinească 2 anișori pe data de 9 martie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Irina Fodor Foto Antena 1 JPG
razvan gogan si colegii lui din film jpg
03 portret DSC02425 bun jpg
banner Vasilică Ceterasu png
banner  Maria Obretin png
banner bromania garcea png