Gina Pistol, super sexy în costum de baie. Nici în Playboy nu arăta atât de bine!

Aflată în vacanță alături de Smiley, departe de frigul din România, Gina Pistol nu a avut nicio reținere să pozeze super sexy, în costum de baie. La 42 de ani, iubita artistului a demonstrat că poate să se afișeze în ipostaze super hot, chiar dacă a trecut de prima tinerețe și a adus un copil pe lume. 

Gina Pistol s-a fotografiat în costum de baie, pe o barcă, super sexy. Deși a adus un copil pe lume și are 42 de ani, iubita lui Smiley arată demențial. 

Gina Pistol, sexy în costum de baie, la 42 de ani
Gina Pistol, sexy în costum de baie, la 42 de ani

Gina Pistol, lăudată de fani pentru fizicul de invidiat

Picioarele sunt ferme, iar fundul de braziliancă merită admirat ori de câte ori Ginuța alege să se expună așa! Gina Pistol a mai postat pe Instagramul său câteva fotografii din vacanță, iar internauții au lăudat-o, spunându-i numai cuvinte frumoase. Toți sunt de părere că Gina Pistol arată cel mai bine acum, după ce a devenit mămică. Ce să mai, e mai sexy decât atunci când a pozat în Playboy!

„Mie, sincer mi se pare muuuult mai sexy… si mai implinita… are o stralucire aparte, a unui om implinit… a unei femei fericite 📍Varsta, este un numar… apoi fizic ne schimbam oricat am fi de abili in a ,,pacali “ gravitatia, ideea e cum evoluam… iar tu, dupa umila mea parere, evoluezi intr-o versiune nu numai frumoasa, ci si fericita ☺️and that’s all it matters 👍 / O femeie normala, frumoasa,poate mult mai frumoasa si naturala decat multe din cate vedem@la tv... transformarea e de asteptat dupa nastere...nu stiu ce aveti astea cu:"nu mai esti ce erai"....corect! Nu mai e ce era! E altceva! Pupici Gina😛 / Gina este o femeie foarte frumoasa și foarte fina!!!! Mult mai frumoasa decât în fotografii!!!!! O întâlneam acum câțiva ani, pe strada, foarte des, deoarece locuiam în aceiași zona. Deci, știu ce spun!!!! O vedeam nefardata, de cele mai multe ori, 100% naturala!!!! Bineînțeles... comentează doar femeile rele și urâte și la propriu și la figurat!!!” au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți, la postările Ginei Pistol din vacanță.

Gina Pistol
Gina Pistol

Citește și - Gina Pistol a dezvăluit totul! Cum l-a cucerit acum 7 ani pe Smiley: „Mămă, ce bine, l-am agățat!”

Gina Pistol a pozat în Playboy

La vârsta de 19 ani, Gina Pistol a pozat în Playboy și se pare că în juriu se afla chiar și Florin Călinescu. Pozele super sexy în care a apărut Gina nu au fost plătite cu prea mulți bani, dar nu asta a contat pentru blondină. Se pare că fotografiile în care vedeta a apărut nud au fost plătite cu numai 1.000 de dolari, o sumă foarte mică, în comparație cu cele încasate de alte vedete care au acceptat să se dezbrace.

„Toată lumea, inclusiv Florin Călinescu, a fost împotriva ei, preferând o fată mult mai provocatoare. M-am opus din răsputeri şi, până la urmă, mi-am impus punctul de vedere”, a declarat Silviu Dan Boerescu, fost redactor-șef al revistei Playboy, într-un interviu mai vechi pentru Click!. „Gina Pistol a venit de pe stradă, aflase de undeva că sunt stelist și mi-a zis că e iubita unui jucător. Nu a contat asta, dar am luat-o pentru că mi s-a părut Marilyn Monroe a noastră. A luat foarte puțin, până în 1.000 de dolari”, a mai punctat Boerescu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
image
actualitate.net
image
actualitate.net