Gina Pistol i-a dat de gol. Ce ritual inedit au micuța Josephine și Smiley în fiecare zi

Ultima actualizare:

De când a devenit tătic, Smiley și-a schimbat mult stilul de viață. Celebrul cântăreț face tot ce poate pentru a juca cât mai bine rolul de tătic. Se pare că îl prinde minune această ipostază. De curând, Gina Pistol l-a dat de gol pe partenerul ei. Aceasta a dezvăluit ce ritual au Smiley și Josephine în fiecare dimineață.

Gina Pistol a dat din casă. Ce ritual au Josephine și Smiley în fiecare zi
Gina Pistol a dat din casă. Ce ritual au Josephine și Smiley în fiecare zi

În martie 2021, Gina și Smiley au devenit pentru prima oară părinți. De atunci, celebrul cuplu a fost nevoit să-și ajusteze complet viața. 

Invitată într-o emisiune, Gina a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Smiley în ceea ce privește rolul de tată. Mai mult, blondina a dat din casă și a precizat câteva detalii foarte simpatice legate de tăticul Smiley.

Ce fac Smiley și fetița sa în fiecare zi. Gina Pistol e impresionată

Gina și Smiley au șocat pe toată lumea atunci când au anunțat că sunt împreună. Timpul a trecut, iar cei doi par a se potrivi de minune. Vedeta de la Antena 1 e impresionată de partenerul ei. Mai mult, aceasta a dezvăluit a dezvăluit că Smiley și micuța Josephine dansează balet, apoi răsfoiesc mai multe cărți muzicale, în fiecare dimineață.

„Este un tată perfect pentru Josephine. Dansează balet cu ea dimineața, îi citește povești, poezii, îi cântă, se joacă cu ea.

Ei au ritualul lor în fiecare dimineață. Ea își pune fustița de balet, Andrei pune Ceaikovski și dansează împreună Lacul Lebedelor, apoi ea are o colecție de cărți muzicale și le răsfoiesc împreună. Așa cum am mai zis, este un tată perfect și minunat pentru ea”, a povestit Gina Pistol la Antena Stars.

Ce a făcut Gina Pistol în fiecare zi a sarcinii

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți în martie 2021. Cei doi formează o familie completă după ce a apărut pe lume frumoasa Josephine. Lucrurile n-au fost, însă, ușoare în timpul sarcinii. 

În cadrul unui podcast, cântărețul a oferit detalii inedite din cele nouă luni de sarcină. Celebrul cuplu consideră că a fost ajutat de divinitate, atunci când Ginei i s-au dat șanse mici să facă un copil. Smiley a dezvluit că partenera sa nu a încetat să se roage nici după ce a aflat că este însărcinată. Mai mult, prezentatoare TV făcea acest lucru, în fiecare zi, timp de 40 de minute.

„Să știți că treburile acestea cu rugăciunea și puterea cuvântului sunt adevărate. Pentru că sunt o grămadă de oameni pe care îi vezi – speakeri motivaționali, preoți, șamani – care îți spun despre aceleași lucruri: puterea cuvântului, puterea rugăciunii, puterea credinței. Acestea sunt niște lucruri care nu trebuie luate în râs”, a precizat cântărețul, într-un podcast, în urmă cu câteva luni.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net