Vedete din România care au copii cu partenerii lor, dar nu s-au căsătorit. Ele nu au îmbrăcat rochia de mireasă!

Formează cupluri de ani de zile, se iubesc și au chiar și copii împreună, dar nu s-au căsătorit până acum. Carmen Brumă și Mircea Badea, Gina Pistol și Smiley, Antonia și Velea sunt doar câteva dintre cuplurile de vedete care încă nu au simțit să-și oficializeze în mod traditional relația, printr-o căsătorie. Vă dezvăluim ce i-a reținut pe aceștia să facă marele pas și dacă au de gând să-l facă vreodată.

rochie albă de mireasă  Sursa foto   Shutterstock jpg

Motivul uluitor pentru care Carmen Brumă a refuzat să se mărite cu Mircea Badea

Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu demn de invidiat de mai bine de 20 de ani. Acum șapte ani, în 2014, au devenit părinți. Cei doi au băiețel pe nume Vlad.

Carmen Brumă
Carmen Brumă

Deși, despre eventuala lor nuntă s-a tot discutat în lumea mondenă, cei doi nu au făcut până acum pasul cel mare și se pare că nici nu sunt șanse mari să-l facă vreodată. Nici măcar ideea de a îmbrăca rochia de mireasă nu a determinat-o pe Carmen Brumă să dea curs cererii primite de la partenerul ei, ea mulțumindu-se să o îmbrace doar în reclame sau pe coperțile revistelor. Vedeta a povestit deschis despre motivele pentru care nu vrea să facă nunta și nici nu crede că o să-și schimbe vreodată opinia în această privință.

Se pare că unul dintre motivele pentru care nu a spus până acum da este chiar acesta: „hârtiile”. Ea a mărturisit că are mereu de făcut acte și nu are nevoie de altele, chiar nici de cele de căsătorie, în care oricum nu crede.

Carmen Brumă a dezvăluit faptul că a fost cerută în căsătorie de Mircea Badea acum ani buni, însă l-a refuzat. În plus, legat de acest aspect, diva a făcut o mărturisire șocantă, ea susținând că oamenii nu sunt făcuți să fie monogami. „E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă. Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment. De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung. Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, declara Carmen Brumă.

Gina Pistol și Smiley cred despre căsătorie că reprezintă doar o formalitate

Smiley și Gina Pistol au o relație de ani buni și o fetiță pe nume Josephine. Cu toate acestea, cei doi nu se grăbesc să se ducă la starea civilă, acestia fiind de părere că actul căsătoriei nu le va întregi familia.

Smiley și Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol

Smiley a spus că ei se consideră deja o familie. „Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley într-un interviu.

Partenera acestuia, Gina Pistol împărtășește opinia lui Smiley cu privire la căsătorie. „Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a menționat prezentatoarea TV.

De ce nu au avut voie Antonia și Alex Velea să facă nunta

Și Alex Velea și Antonia formează un cuplu de ani buni și au împreună doi băieței. Dar nici ei nu au făcut încă nunta. Procesul de divorț al Antoniei care a durat ani de zile a fost motivul pentru care cei doi nu s-au putut căsători până acum. Însă, după ce acest proces s-a încheiat, Velea i-a și oferit iubitei sale inelul de logodnă și se pare că nu va mai dura mult până când Antonia va mai îmbrăca o dată rochia de mireasă.

Antonia și Alex Velea
Antonia și Alex Velea

 „Am avut o dată programată, dar istovitoare în același timp. Încă nu am stabilit, pentru că am avut amândoi orarul destul de aglomerat și am încercat să-i facem față. În curând sper că o voi vedea pe Antonia în rochia de mireasă. Nu știu dacă până la sfârșitul anului, dar veți afla cu siguranță”, a mărturisit Alex Velea.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
rugaciune jpg
image
image
image
image
image
image
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
Reese Witherspoon (4) jpg
gerard depardieu getty jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net