Mircea Badea și Carmen Brumă trăiesc în lux și opulență! Imagini de senzație din apartamentul celor doi

Anul trecut, în luna februarie, Carmen Brumă anunța, cu surle și trâmbițe, faptul că ea și Mircea Badea s-au mutat într-o locuință nouă. Totuși, Carmen nu a dorit să le prezinte internauților apartamentul de lux până când nu a pus totul la punct. 

„Acesta e primul story din noul apartament care nu e gata. Va fi gata la un moment dat, cât mai repede, sperăm… Nu vreau să vă arăt acum mai multe, poate o voi face când va fi gata. Cumva simt nevoia să mă laud. După trei mutări, împachetări, despachetări… Simt nevoia să mă liniștesc și să zic. Aici ne-am mutat”, a spus Carmen Brumă, anul trecut, înainte ca apartamentul să fie gata și numai bun de locuit.

Ei bine, acest moment chiar a venit, în cele din urmă! Iar acum, partenera de viață a lui Mircea Badea a făcut publice imagini de vis din casa lor. 

Carmen Brumă și Mircea Badea trăiesc într-un super apartament de lux

Cei doi se bucură nespus de locuința lor, iar Carmen este atât de încântată încât chiar filmează diverse campanii publicitare, dar și antrenamentele sale, pe terasa apartamentului. 

Terasa celor doi este una imensă, cât se poate de cochetă, dar și super dotată cu tot ce au nevoie. Din imaginile pe care Carmen Brumă le-a făcut publice pe contul său de Instagram se poate vedea că terasa are hamac, o zonă de grătar, foișor, canapele, scaune, măsuță și arată exact ca în filmele americane.

Livingul este și el foarte încăpător, dotat cu o canapea mare de culoare bej, o măsuță pentru cafea, un covor gri deschis, în ton cu draperiile, un candelabru și alte lămpi de culoare neagră. Intrarea pe terasa imensă se face prin living, iar peisajul este unul de poveste.

Citește și - Carmen Brumă, adevăruri dureroase! Ce căuta goală, în balcon, la minus 35 de grade

Motivul pentru care Carmen Brumă și Mircea Badea nu au devenit soț și soție

Deși sunt împreună, vorba românului, de când lumea și pământul, Carmen Brumă și Mircea Badea nu au ajuns la altar. Acum ceva timp, Carmen a vorbit despre acest aspect, dar și despre infidelitate și controlul partenerului. 

Aceasta a mărturisit că niciodată nu a avut tendința de a-l controla pe Mircea Badea și nici măcar nu-l sună să-l întrebe unde este, considerând că acesta este secretul unei relații sănătoase și de lungă durată. 

„Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice: Dă-mi și mie repede telefonul. Dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui?

Niciodată nu-l sun să-l întreb: Bună, unde ești?. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a declarat Carmen Brumă, acum ceva timp.

„Nu pot să fac o evaluare corectă la capitolul «romantism». Referitor la cum ne surprindem, e simplu. Nu ne surprindem și nici nu încercăm. E suficient să contribuim reciproc la momentele de fericire ale celuilalt, să ne respectăm spațiul și să facem echipă. Restul e «poleială»”, a mai mărturisit Carmen. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net