Carmen Brumă a ajuns în instanță! Imaginea iubitei lui Mircea Badea a fost folosită ilegal

Ultima actualizare:

Carmen Brumă a ajuns în instanță, după trei ani în care a așteptat să i se facă dreptate! Iubita lui Mircea Badea este nemulțumită de faptul că o firmă se folosește de numele și imaginea ei pentru a promova produse care promit o formă fizică de invidiat. 

Carmen Brumă
Carmen Brumă

Încă din anul 2019, Carmen Brumă își anunța fanii că o firmă se folosește de imaginea sa, fără acordul ei, pentru a comercializa produse care prommit slăbirea miraculoasă. Carmen Brumă a depus o plângere penală și, iată că, situația a ajuns să fie prezentată în fața instanței de judecată.

„Am aşteptat în 2019, în 2020, în 2021 şi în 2022 până acum o săptămână, când avocatul meu a fost sunat de către poliţie, şi a fost invitat împreună cu mine să dau detalii despre această plângere penală. Între timp, situaţia nu mai există pentru că escrocii, prin 2021, au încetat, au vândut pe spatele meu de s-au săturat şi au trecut la alte persoane publice, pentru că nu am fost doar eu în situaţia asta, sunt foarte multe persoane publice din România care au păţit lucrul acesta şi, din câte ştiu, eu sunt singura care a făcut plângere penală.Am depus o plângere penală în 2019 şi în 2022 am fost invitată la poliţie să dau detali despre această plângere, în condiţiile în care această situaţie nu mai există", a explicat Carmen Brumă, la Antena Stars.

De-a lungul timpului, imaginea mai multor vedete a fost folosită în mod ilegal pentru a promova și comercializa astfel de produse. Nu doar Carmen Brumă a fost victima escrocheriilor online! 

Citește și: Andreea Marin, avertisment pentru fani. Imaginea ei este folosit[ ilegal

Antonia, Andreea Bălan, Andra, victime ale escrocheriilor online 

În luna ianuarie a acestui an, imaginea Antoniei a fost folosită abuziv de un site pentru a promova mai multe produse care promit obținerea unui trup de vis fără pic de efort.

Site-ul respectiv prezenta un interviu fictiv cu Antonia, în care vedeta lăuda rezultatele extraordinare pe care le-ar fi obținut după ce a folosit crema-minune. Mai mult decât atât, în interviul fals, Antoniei îi erau atribuite sfaturi pe care ea nu le-a oferit vreodată și declarații pe care nu le-a oferit vreodată. 

Vezi și: Antonia, protagonistă într-o reclamă falsă 

Cu aproximativ doi ani în urmă, imaginea Andreei Bălan a fost folosită de un site care vindea produse de slăbit. La vremea respectivă, artista a reacționat dur și a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care și-a îndemnat fanii să nu dea crezare reclamelor care circulau în mediul online. 

Andra este o altă vedetă a cărei imagini a fost asociată, fără voia ei, cu un produs miraculos pentru slăbit. „Andra Măruță a fost dată în judecată pentru că a dezvăluit secretul slăbirii” este titlul unui fake news, în care artista ar povesti, într-un interviu fictiv, cum a reușit să slăbească după cele două nașteri, într-un timp record. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
banner alice badea png
image png
olivia steer jpeg
banner Vica Blochina png
image png
image png
banner claudia patrascanu png
image
actualitate.net