Carmen Brumă, avertisment pentru femeile care țin o anumită dietă! Riscurile sunt majore

Ultima actualizare:

Carmen Brumă trage un semnal de alarmă pentru femeile care țin dieta postului intermitent. Vedeta a precizat că programul alimentar care alternează perioade de post cu perioade de luat masa poate avea repercursiuni importante.

image

Invitată într-o ediție specială a emisiunii Sinteza Zilei, Carmen Brumă a oferit câteva secrete pentru femeile care se luptă cu kilogramele. Până la urmă, partenera de viață a lui Mircea Badea este o expertă atunci când vine vorba de dietă și un regim de viață sănătos. Ea a reuşit să slăbească 37 de kilograme în tinerețe şi de atunci și-a păstrat trupul într-o condiție excelentă.

Vedeta se menține incredibil de HOT! Carmen Brumă, goală la duș. Așa o vede doar Mircea Badea!

„Foarte important mi se pare faptul că de vreo 30 de ani mă mențin, că asta este o piedică, e o problemă pentru cei care slăbesc. Şi asta este cea mai proastă variantă pe termen lung. Slăbitul și îngrășatul. Yo-Yo Dieting cum se numește, pentru că îţi crește foarte mult grăsimea din interiorul abdomenului”, a transmis Carmen Brumă în emisiunea de la Antena 3.

Vezi și care este Dieta Andreei Berecleanu cu ajutorul căreia a slăbit 4 kilograme!

Vedeta a precizat că atunci când dai jos, dai jos și masă musculară, dai jos conținut intestinal, dai apă, dar când te îngrași o faci exclusiv cu grăsime și „treptat ajungi să fi din ce în ce mai pufos.”

Ce riscă femeile care țin dieta „intermittent fasting”? Carmen Brumă: „Nu este neapărat o metodă de slăbire”

În timpul emisiunii, Carmen Brumă a ținut să explice ce riscuri prezintă această dietă tot mai populară. Vedeta a atras atenția că există posibilitatea să scadă fertilitatea.

„În special femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică, la această bucată de timp în care nu mănâncă, între 12-14 şi 16 ore e recomandabil, pentru că în cazul femeilor există niște hormoni cheie în ovulație", a spus vedeta la Antena 3.

„Peste 48 de ore apare și scăderea metabolismului și scăderea masei musculare. Nu este neapărat o metodă de slăbire acest intermittent fasting chiar dacă funcționează.

Din păcate, e folosit acest intermittent fasting ca un fel de panaceu universal. Dacă ai ovar polichistic fă intermittent fasting (...).Toată lumea ține pentru orice boală și este folosit ca și tratament, lucru deloc recomandabil", a adăugat Carmen Brumă.

Dieta poate afecta fertilitatea! Carmen Brumă: „Femeile e bine să aibă grijă la această fereastră de restricție calorică”

Carmen Brumă a debutat la postul TV Antena 1, în calitate de asistentă, la emisiunea „Tele Euro Bingo Show”. Experta într-un regim de viață sănătos are o relație cu Mircea Badea.

Vezi și Cum arată casa în care s-au mutat Carmen Brumă și Mircea Badea

Cei doi sunt împreună de două decenii și au un copil împreună. Nu s-au căsătorit niciodată și nici nu pare că își doresc acest lucru. Relația lor merge excelent și nu au de gând să schimbe ceva.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net