Pe ce n-ar pune Jojo gura niciodată?: „Sunt la regim de când mă știu!”

Jojo e ca vinul atunci când se învechește ! La 41 de ani, actrița arată fabulos, își permite să poarte fuste scurte și să iasă îmbrăcată foarte sexy la evenimentenle mondene. Jojo jură că nu operațiile estetice au transformat-o atât de tare în ultima vreme. Actrița ține diete de când se știe și se abține de la delicatesele culinare.

jojo vacanta culinara jpeg
Jojo ține diete din tinerețe ca să nu se îngrașe Sursa: Facebook

Jojo, maestră în diete!

Jojo, alias Cătălina Grama, este la dietă non-stop! Actrița a ajuns la 41 de ani și este într-o formă de zile mari. Recunoaște, însă, că talia subțire se ține cu mari sacrificii, mai ales de ordin culinar.

Am ținut diete toată viața mea! Cu mici pauze, evident! Spun asta pentru că nu mai dietă, deja a devenit un mod de viață. Noi tot timpul a trebuit fim în formă ca actrițe, a devenit așa un regim pe care-l țin orice ar fi. Bine că mă mai răsfăț și eu din când în când cu tot felul de lucruri, dar s-a creat un echilibru și nu mai simt chiar așa!”, ne-a declarat actrița, la un eveniment monden.

Jojo are alimente pe care nu pune gura, iar mâncărurile tradiționale nu-i fac deloc cu ochiul!

Pot tiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar ciocolata îmi place, nu-i rezist. Și pastele și pizza îmi plac. M-am educat să nu mai poftesc chiar la orice din punct de vedere culinar. N-aș mânca niciodată șorici sau jumări, nu aș pune gura. Fii-miu, în schimb, e mort după șorici, eu nu!”, a adăugat actrița.

stanga
dreapta
1 jojo jpg jpeg
17 jojo catalina grama paul ipate grecia jpg jpeg
19 jojo si paul ipate in vacanta in grecia jpg jpeg
13 jojo vacanta grecia jpg jpeg
6 jojo piscina jpg jpeg
3 catalina grama jojo jpg jpeg
2 jojo si familia 2 jpg jpeg
3 jojo si familia 1 jpg jpeg
2 jojo si a pus fatete 4 jpg jpeg
5 jojo dieta 2 jpg jpeg
4 jojo dieta 3 jpg jpeg
1 jojo jpg jpeg
1 jojo jpg jpeg
jojo si paul ipate jpeg
jojo paul ipate fetita jpeg
Paul Ipate și Jojo și au lăsat fetița în grija bunicilor și au pornit în aventura vieții lor jpeg

Jojo: „Nu n-am propus să avem alți copii!”. Unde pleacă în vacanță?

La 41 de ani, Jojo este mama a doi copii, Zora, fetița pe care o are cu actorul Paul Ipate, și Achim, băiețelul ei dintr-o relație anterioară. Achim are 11 ani și este fiul lui Jojo din căsnicia cu bancherul Ionuț Grama. Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2009, iar în 2012 au decis să se despartă.

Băiatul Achim a rămas atunci în grijă actriței. Jojo, alias Cătălina Grama, și actorul Paul Ipate formează un cuplu din anul 2014. Pe pandemie, cei patru au petrecut timp prețios în sânul familiei.

A fost și simplu și greu. A fost bine că am petrecut mai mult timp cu cei mici. Am avut amandoi Covid și eu și Paul, dar o ormă acceptabil, eu o forma mai grea, dar am trecut cu bine”, ne-a mai spus Jojo.

Jojo, Paul și cei doi copii ai lor se pregătesc acum de vacanță. „Copii sunt încântați că a venit vacanța mare! O să plecam după luna iulie, încă avem filmări și eu și Paul. Achim va merge în iulie în niște tabere, apoi va urma o croaziera în familie.

Ne-am linștit deocamdătă, dacă va fi cazul o să-l acceptăm în viața noastră din toată inima, dar nu ne am propus să mai avem alți copii”, ne-a mărturisit solista.

Alexandra Cătălina Grama (fostă Ionescu), pe numele de scenă Jojo, este o actriță și cântăreață care s-a făcut remarcată mai ales datorită colaborării cu grupul umoristic Divertis. Jojo a studiat actoria la clasa maestrului Virgil Ogășanu și a luat lecții de canto. A pozat și în revista Playboy.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

iulia vantur jpeg
4 irina rimes divort 34092 jpg jpeg
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
front brad pitt gettyimages copy jpeg
6 victor ponta si daciana sarbu avere jpg jpeg
olivia newton john jpeg
Catalin Botezatu png
anca serea fiica jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub charlotte nastase png
adelina nica si mihai costea 8 png
loredana groza png
aurelian temisan jpeg
eda marcus HP jpg
mihai alexandru aurelian temisan mp4 thumbnail png