Dieta Andreei Berecleanu cu ajutorul căreia a slăbit 4 kilograme!

Ultima actualizare:

Andreea Berecleanu, 47 de ani, ne-a obișnuit deja cu silueta ei fabuloasă și cu imaginea impecabilă. Totuși nimeni nu-i perfect și prezentatoarea a mărturisit că i se întâmplă să se îngrașe câteodată, dar are o metodă care nu dă greș, când vine vorba de a slăbi câteva kilograme. 

Andreea Berecleanu pare că sfidează vârstă, căci look-ul ei a rămas neschimbat. Puțini își pot imagina că diva de la pupitrul știrilor Focus, de la Prima TV, ar putea avea probleme de greutate, mai ales că afișează mereu o siluetă de sirenă în ciuda vârstei și a faptului că are deja doi copii cu fostul soț, Andrei Zaharescu. 

Trebuie să vezi și: Poze rare cu familia Andreei Berecleanu! Eva e «topită» după tatăl vitreg, iar știrista îi ajunge fiului ei abia până la umăr!

Se pare că până și Andreea Berecleanu are tendința de a pune pe ea câteva kilograme, întrucât, spune ea, îi place să se delecteze cu preparate culinare. Ce face vedeta atunci când vede că acul cântarului a depășit numărul ideal? Ține o dietă drastică? Nici vorbă! Berecleanu recurge la puțină disciplină alimentară, mai exact renunță la masa de seară sau încearcă să mănânce mai puțini carbohidrați. Prezentatoarea TV se bazează pe aceste trucuri de fiecare dată când simte că a exagerat puțin cu răsfățurile culinare. 

Nu rata nici: Fiica Andreei Berecleanu s-a pozat în sutien, într-un parc din Londra! Ce comentariu i-a trimis fratele ei

Atunci când împlinesc un număr de kilograme, adică mai mult de 3-4 kilograme, intru într-un fel de alarmă și încerc să nu mai mănânc seara sau să nu mai mănânc dulciuri și carbohidrați. Dar în rest nu țin dietă pentru că îmi place mâncarea, încerc să fiu selectivă, bineînțeles, pentru că, după 40 de ani, trebuie să avem mai multă grijă, dar în general mănânc de toate„, a dezvăluit vedeta pentru ciao.ro.

Andreea Berecleanu și soțul ei vor fi nași de nuntă

Andreea Berecleanu și actualul ei soț, Constantin Stan, supranumit chirurgul vedetelor, vor fi nașii de nuntă al unuia dintre cei mai celebri și mai nemiloși designeri din România, Adrian Oianu. 

Nunta se anunță a fi un eveniment la care vor participa doar elitele showbiz-ului, maeștri ai stilului și ai rafinamentului. 

„Nu doar că suntem bucuroși pentru prietenii noștri Adrian și Lina, suntem fericiți! Se iubesc, se respectă, au aceleași valori profunde. Este firesc să facă pasul cel mare, iar noi suntem onorați să le fim alături pe acest drum.

Atat în calitate de părinți spirituali, dar și de prieteni apropiați. Am încredere în destinul fericit al acestui cuplu frumos și la chip, și la suflet!”, a declarat Andreea Berecleanu, în exclusivitate pentru Click !

Adrian Oianu se va căsători cu aleasa inimii sale, Lina, iar rochia miresei se anunță a fi un adevărat model de eleganță pentru femeile din România. Logodnica designerului nici nu are cum să dea greș în ceea ce privește rochia de nuntă, căci viitorul ei soț se va ocupa crearea vestimentației. Așa că, în cazul celor doi, mirele va fi primul care va vedea rochia logodnicei sale din ziua nunții. Oianu se va ocupa nu numai de vestimentația viitoarei sale soții, ci și de cea a nașei de cununie, Andreea Berecleanu. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net