INTERVIU EXCLUSIV Andreea Berecleanu, secrete nespuse la 47 de ani: «Îmi place să mă joc în continuare, cu copiii, dar și cu soțul meu!»

Ultima actualizare:

Să fim frumoase și, mai ales, feminine la orice vârstă! Acesta este mesajul pe care îl transmite frumoasa prezentatore de la știrile Focus 18, Prima TV, Andrea Berecleanu. Vedeta a împlinit, recent, 47 de ani, însă a reușit să rămână neschimbată, în ciuda trecerii timpului.

Andreea Berecleanu prezintă jurnalul Flocus 18, la Prima TV Sursa: Click!
Andreea Berecleanu prezintă jurnalul Flocus 18, la Prima TV Sursa: Click!

Andreea Berecleanu îl are alături pe drumul vieții, din 2013, pe reputatul medic estetician Constantin Stan, alături de care a și lansat, la debutul acestei primăveri, o campanie manifest privind feminitatea.

Vedeta a împlinit, recent, 47 de ani, însă mărturisește că încă îi place să copilărească și să se joace cu cei doi copii ai săi, Eva (20 de ani) și Petru (16 ani). Prezentatoarea Prima Tv ne-a acordat un interviu amplu despre cum este să fii femeie, mamă și soție.

Andreea, tocmai ai lansat împreună cu soțul tău, medicul estetician Constantin Stan, în prag de primăvară, o campanie dedicată femeilor de orce vârstă. Ce anume țintiți prin această nouă campanie?

-Feminitatea este frumusețea care nu dispare, nu trece, frumusețea care traversează timpul. Nu are legătură nici cu aspectul fizic, nici cu vârsta. Este o campanie pro feminitate.

În ce etapă a vieții se află, la acest moment, Andreea Berecleanu? Ai împlinit de curând 47 de „primăveri”... Ai simțit cum a trecut timpul?

Mă aflu într-o etapă minunată, în care sunt matură, dar mi-am păstrat și copilăria din mine. Îmi place să mă joc în continuare, mă joc cu copiii mei. Unul dintre ei este adult, celălalt este adolescent. Îmi place să glumesc cu ei, mă joc și cu soțul meu și fac glume. Eu sunt un om glumeț.

Îmi place să mă îngrijesc, așa cum am făcut-o mereu. Nu cred că o fac mai mult acum, am grijă de toate tipurile de îngrijire, de cea spirituală, de ceea ce citesc, ce mănânc . Ador să fac sport, în limitele în care pot să fac, nu forțez nimic. Nu cred că trebuie să forțăm nimic. Trebuie să fim femei și să ne păstrăm aceste date cu care ne-am născut, și care înseamnă deja o mare calitate, să ne iubim.

 "Fiecare este liber să-și facă absolut orice retuș își dorește"

Noi, femeile, recurgem cu vârsta la anumite retușuri de ordin estetic. Când este ideal să o facem?

Fiecare este liber să-și fa absolut orice retuș își dorește, în limitele unui simț estetic, pentru că trebuie să știm cum balansăm lucrurile. Noi suntem pro naturalețe. Vedem exemple și în străinătate, nu doar în România. Medicii esteticieni sunt de foarte multe feluri, și pacienții la fel. Sunt paciente care își doresc augmentări foarte mari, indiferent de ce zonă a corpului vorbim, sau paciente care-și doresc mici retușuri.

Urmezi un ritual anume de îngrijire, zilnic?

Eu cred în ingrijire, dacă e să vorbim concret, în textura pielii, acolo trebuie să ai grijă, mai ales după vârsta de 40 de ani. În hidratare bineînțeles și e foarte bine să renunțăm la zahăr. Să reprezinte un gest de răsfăț dacă mâncăm o prăjitură pe săptămână.

"nu trebuie să ne îndepărtăm copiii"

Că tot vorbim de feminitate, ce sfaturi îi dai fiicei tale în acest sens? Sunteți foarte apropiate și este deja o femeie în toată regula, care ți-a moștenit frumusețea.

Sfaturile au venit pe parcursul unei educații care ține timp de mulți ani, 20 de ani practic. Eva a plecat în străinătate în perioada liceului, dar noi am ținut legătura permanent, plus că a fost și în vacanțe. A fost și perioada de pandemie și a stat acasă. Fetițele au nevoie de grijă, de dragoste, și să le iubim sufletul, să le înțelegem, să avem îngăduință și răbdare.

În toate perioadele lor. Atunci când sunt micuțe, este totul foarte simplu și sunt foarte drăgălașe. În pre-adolescență și adolescență lucrurile însă se complică un pic, este revoluția hormonală. Atunci este momentul în care noi nu trebuie să ne îndepărtăm copiii, indiferent de sex, și să ne focusăm toată atenția și grija asupra lor.

Andreea Berecleanu a debutat în presă la 18 ani

Andreea Berecleanu a debutat în presă încă de la 18 ani, la ziarele Cuvântul și la România Liberă în 1993. Un an mai târziu, vedeta a ajuns la televiziunea SOTI ca reporter / redactor. A urmat apoi un an de Antena 1, iar din 1995 până în 2003 a prezentat știrile Pro TV. Din 2003, Andreea a revenit la Antena 1, unde a prezentat Observatorul. În februarie 2020, Andreea Berecleanu a plecat de la Antena 1, iar din noiembrie 2020 prezintă jurnalul de știri Focus 18, la Prima TV.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net