Andreea Berecleanu, schimbare de look! Ce bine o prinde noul stil

Ultima actualizare:

Andreea Berecleanu este mereu o apariţie stilată şi îşi alege ţinutele cu mult bun gust. Prezentatoarea TV are mereu părul perfect, pe care îl poartă într-un bob lung, fie drept, fie ondulat, dar mereu cu fruntea liberă. Andreea a uimit cu un nou look recent, când a publicat o serie de imagini pe pagina sa de Instagram. 

Andreea Berecleanu foto: Instagram
Andreea Berecleanu foto: Instagram

Andreea Berecleanu a făcut o vizită la un salon de înfrumuseţare, pentru a da un aer proaspăt tunsorii sale, cu mai multe tratamente, toate organice. Prezentatoarea TV a publicat o serie de imagini după, mulţumită de rezultat.

Ea a ţinut să menţioneze că firele de păr care îi încadrează acum faţa nu sunt un breton, ci "baby hairs" (trad.: şuviţe scurte). Oricum ar fi, Andreei îi stă foarte bine cu look-ul tineresc, mai ales că părul nu este coafat în imagini, dar arată perfect.  

Andreea Berecleanu, secretele unui păr perfect

Andreea Berecleanu este mereu admirată pentru părul ei şaten, strălucitor. Prezentatoarea a povestit, de-a lungul timpului că e foarte atentă la ce pune pe păr şi foloseşte doar produse profesioniste. În plus, are spray de protecţie împotriva căldurii şi măşti şi uleiuri pe care le aplică mereu. 

"Folosesc un spray de protecție împotriva căldurii. Un păr lung arată îngrijit atunci când e sănătos 100%. Firul părului meu este drept și nici nu prea e nevoie să-l coafez. Folosesc numai produse profesionale. Le știu, le testez, le schimb. La fiecare jumătate de an este recomandat să le schimbi. Nu uit să-mi aplic măști de hidratare și ulei de cocos sau de argan", a declarat Andreea Berecleanu acum ceva vreme. 

Nici nu se gândeşte să încerce alte culori, cum ar fi blondul, iar suviţele pe care le are prin păr sunt făcute cu produse bio, care să nu degradeze. Iar Andreea a menţionat să are fire albe, dar nu are niciun plan de a le acoperi, pentru că nu se simte complexată de aşa ceva. 

“Nu am fost niciodată blondă și nu am vopsea pe păr. Am câteva fire albe, nesemnificative ca număr, așa încât nu mă vopsesc. Mi-am făcut câteva șuvițe, peste culoarea naturală a părului meu, iarna mai închise, vara mai deschise. Șuvițele pe care mi le fac sunt fără amoniac, deci numai bio, ceea ce este aplicat este sută la sută natural. Și atunci nuanța părului este mai deschisă, așa cum se observă, dar nu din vopsea, ci pentru că șuvițele se mai deschid bineînțeles o dată cu trecerea lunilor peste iarnă sau peste vară. Deci rămân un șaten închis sau mai deschis, asta este culoarea mea dintotdeauna”, a povestit Andreea Berecleanu, în urmă cu câţiva ani.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net