Andreea Berecleanu, ravisantă în noaptea de Revelion! Cum a petrecut

Ultima actualizare:

Anul Nou le-a găsit pe vedete alături de familie și prieteni, petrecând așa cum se cuvine. Andreea Berecleanu s-a bucurat de compania oamenilor dragi din viața ei și le-a arătat admiratorilor cum s-a distrat. 

Andreea Berecleanu a sărbătorit trecerea dintre ani alături de familie. Sursă: Arhivă personală
Andreea Berecleanu a sărbătorit trecerea dintre ani alături de familie. Sursă: Arhivă personală

Andreea Bereceleanu nu a sărbătorit trecerea dintre an la restaurant, ci a preferat să rămână acasă, în compania familiei și a unor prieteni apropiați. Jurnalista a distribuit mai multe fotografii de la masa de Revelion, iar judecând după instantanee este lesne de înțeles că atmosfera a fost una relaxantă și plăcută pentru toți cei prezenți. 

Andreea Bereceanu a împărtășit fotografii cu ea, soțul medic, prietenii de familie, dar și cu preparatele care s-au aflat pe masă. Friptura și șampania au fost nelipsite, însă voia bună a fost, cu siguranță, elementul central al serii. 

Prezentatoarea a purtat o rochie colorată și a purtat părul strâns în coadă. A optat pentru un machiaj minimal, dar un ruj puternic roșu aprins care i-a scos în evidență trăsăturile superbe. 

Cum și-a cucerit Andreea Berecleanu actualul soț

Andreea Berecelanu și medicul Constantin Stan s-au căsătorit în 2016, după trei ani de relație, însă dragostea lor este la fel de puternică precum în prima zi. Andreea a dezvăluit că sunt cei mai buni prieteni înainte e a fi soți, iar asta reprezintă un lucru foarte important pentru relația lor. Prezentatoarea a mărturisit că, în ciuda aparențelor, Constantin Stan este un bărbat sensibil și romantic, așadar nu lipsesc micile surprize și momentele de calm. 

Andreea și Constantin Stan formează o echipă și acasă și la muncă. Sursă: Arhivă personală
Andreea și Constantin Stan formează o echipă și acasă și la muncă. Sursă: Arhivă personală

"Viața noastră de acasă e complet alta față de ce se vede în clinică. Aici trebuie să fim mult mai serioși, suntem foarte atenți, pentru că nu e o joacă, e foarte multă disciplină. Eu îl ajut foarte mult pe partea de comunicare, pentru că el e un om de sală, are 3-4 operații pe zi, exisă doar pauza de mese. Constantin se bucură de acest succes, dar în spate e o muncă uriașă, pe care eu o înțeleg de șase ani, de când suntem împreună. În momentul în care ajunge acasă, nu trebuie să-l bați la cap. Cicăleala pentru un om de acest gen este cea mai mare greșeală și probabil de aici pornesc și divorțurile și neînțelegerile. Am învățat să fiu un bun psiholog", povestea Andreea, pentru Click!, atunci când a fost întrebată despre secretul unei relații reușite. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net