Poze rare cu familia Andreei Berecleanu! Eva e «topită» după tatăl vitreg, iar știrista îi ajunge fiului ei abia până la umăr!

Ultima actualizare:

Andreea Berecleanu se mândrește ori de câte ori are ocazia cu familia ei frumoasă, publicând recent pe rețelele de socializare mai multe imagini demne de pus în ramă, alături cei doi copii ai săi, Eva și Petru, și de actualul ei partener, medicul Constantin Stan. 

Andreea Berecleanu se mândrește pe rețelele de socializare cu familia ei frumoasă Foto: Instagram
Andreea Berecleanu se mândrește pe rețelele de socializare cu familia ei frumoasă Foto: Instagram

Copiii Andreei Berecleanu din mariajul anterior, Eva și Petru, se înțeleg de minune cu tatăl lor vitreg, tânăra în vârstă de 20 ani și doctorul estetician fiind chiar surprinși în câteva ipostaze care reflectă relația bună dintre ei.

Ce mari au crescut copiii Andreei Berecleanu! Eva și Petru se înțeleg de minune cu tatăl vitreg

Eva și partenerul mamei ei au stat îmbrățișați pentru poze și apar mai mereu unul lângă celălalt, semn că tânăra îl tratează ca pe tatăl ei natural, în timp ce „micuțul” Petru, așa cum apărea odinioară la TV alături de mama lui, a ajuns să îi privească pe toți de sus, la propriu!

Tânărul, acum în vârstă de 17 ani, a crescut văzând cu ochii, în special în înălțime, iar știrista de la Prima TV reușește să îi ajungă acestuia doar până la umăr. Chiar dacă mama lor și-a refăcut viața amoroasă, cei doi tineri au o relație apropiată cu medicul Constantin Stan, aceștia formând o familie în adevăratul sens al cuvântului, iar acest lucru se observă din modul în care relaționează.

Citește și: Eva Zaharescu, în cel mai decoltat costum de baie. Fiica Andreei Berecleanu, tot mai îndrăzneață de când iubește

Nici Eva nu stă rău la capitolul „înălțime”, depășindu-și, la rândul ei, mama. Tânăra i-a preluat prezentatoarei TV și din trăsăturile feței, iar acum acestea arată ca două surori, mai ales dacă stau una lângă cealaltă.

Și, dacă pe Instagram Eva cochetează cu cariera de model în online și pozează adesea în ipostaze provocatoare, luând exemplul influencerilor din afară, în sânul familiei ei pare o școlăriță „inocentă”. Așa cum era de așteptat, aceasta adoptă și un stil vestimentar ușor diferit față de cel cu care îi dă gata pe urmăritorii ei de pe rețelele de socializare, atunci când iese alături de familia ei.

Citește și: EXCLUSIV Fiul Andreei Berecleanu a împlinit 16 ani. "Este lipicios cu mine!”

Andreea Berecleanu, mariaj de 15 ani cu Andrei Zaharescu

Amintim că Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu timp de 15 ani, iar din mariajul lor au rezultat Eva și Petru. Cu toate acestea, soții au decis în 2013 să divorțeze și să meargă pe căi separate.

În viața știristei de la Prima TV a apărut apoi medicul Contantin Stan, iar de atunci cei doi sunt ne nedespărțit. Aceștia colaborează și pe plan profesional, iar copiii prezentatoarei TV îl consideră deja ca fiind parte din familie, înlăturând cuvântul „vitreg” din vocabular.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
banner Alexandru Dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net