Carmen Brumă, adevăruri dureroase! Ce căuta goală, în balcon, la minus 35 de grade

Ultima actualizare:

Carmen Brumă a devenit o adevarată expertă într-un regim de viață sănătos. Puțini știu, însă, ce clipe dificile a îndurat vedeta în trecut, atunci când a ajuns să pună aproape 40 de kilograme. Invitată recent într-un podcast, simpatica parteneră de viață a lui Mircea Badea a dezvăluit detalii uluitoare din tinerețe, inclusiv un episod în care mama ei a găsit-o goală în balcon la minus 35 de grade.

carmen bruma

În podcastul Ilincăi Vandici, Carmen Brumă a vorbit despre o perioadă foarte dificilă a vieții ei. Mutată cu familia la Moscova, atunci când avea doar 16 ani, „Miss Boboc” la acea vremea avea să se lovească de mari probleme cauzate de depresie.

Wow: Carmen Brumă arată superb! Imagini de senzație din vacanța de lux, în Turcia, cu Mircea Badea

„Am intrat într-un soi de depresie. Ce face o adolescentă care intră în depresie? Se refugiază în mâncare. Eu n-am perceput că iau un 1 kilogram, 2, 3 - pur și simplu m-am trezit peste noapte că am luat 37 de kilograme spre 40.

Depresia s-a adâncit și am început să fac tot felul de prostii care m-au costat sănătatea în acel moment. Am ținut nenumărate cure de slăbirie, ajunsesem pe marginea prăpastiei, ajunsesem într-un soi de obsesie din asta”, a povestit Carmen Brumă.

Carmen Brumă: „Ajunsem într-un stadiu de suferință și de tensiune nervoasă”

Vedeta a dezvăluit că încercat tot felul de cure „care n-au fost toate sănătoase”. „Am încercat toate prostiile. Am mâncat supă de varză până mi-au crescut frunze. Am mâncat ce vrei tu. Am băut oțet. Spune tu orice, eu am încercat în perioada aia”, a mărturisit invitata Ilincăi Vandici.

Vezi și: Carmen Brumă, avertisment pentru femeile care țin o anumită dietă! Riscurile sunt majore

Ajunsem într-un stadiu de suferință și de tensiune nervoasă încât atunci când ajungeam în fața unei cofetării și vedeam prăjituri îmi tâșneau automat lacrimi din ochi”, a povestit Carmen Brumă, vizibil emoționată.

„După ce am făcut nenumărate prostii, am început să învăț. La un moment dat m-a găsit maică-mea la minus 35 de grade pe balcon. Eram întinsă, stăteam dezbracată în speranța că o să mă îmbolnăvesc și dacă o să mă duc la spital o să slăbesc cu siguranță”, a explicat vedeta în timpul podcastului.

Carmen Brumă: „Suferința asta m-a modelat și m-a făcut omul care sunt astăzi”

Devenită un simbol al unui regim de viață sănătos, Carmen Brumă a explicat că suferința din tinerețe a reușit s-o ajute să devină omul care astăzi inspiră mii de oameni să ducă o viață echilibrată.

„Din fericire am reușit să transform trauma într-o chestie pozitivă. Cumva, toată suferința asta m-a modelat. Eu nu regret deloc, pentru că asta m-a transformat, m-a șlefuit, m-a modelat și m-a făcut omul care sunt astăzi. Fără suferința aia nu eram ce sunt acum.

Datorită ei, eu am reușit să-mi găsesc pasiunea și să fac ceea ce fac. Simt cumva că asta e menirea mea”, a concluzionat Carmen Brumă.

Vezi și: Carmen Brumă a făcut impresie bună în Bulgaria! Vedeta a fost invitată să facă workshopuri de mișcare și nutriție

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net