Cum a reușit Daniel Buzdugan să slăbească: «E nevoie de voință». La care din mese a renunțat complet

#Exclusiv Click!

Este unul dintre cei care vorbesc foarte des despre Dumnezeu şi face asta cu foarte mare bucurie. Daniel Buzdugan (47 de ani) a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, ce relație are cu divinitatea și cum transmite copiilor săi acastă credință pe care o consideră atât de importantă pentru a răzbi în viață. De asemenea, omul de radio a făcut dezvăluiri și despre dieta pe care a ținut-o în ultima vreme.

Daniel Buzdugan a fost recent în vacanță
Daniel Buzdugan a fost recent în vacanță

Foto: Arhiva personală

Citește și: Daniel Buzdugan, mesaj emoționant de ziua fiicei lui: „Ai fost o bucurie din prima clipă”

Buzdugan s-a plimbat prin toată țara

Știu că te-ai întors dintr-un turneu, cu Radio ZU...

Da, am fost într-un turneu în jurul României, am parcurs 3.500 de kilometri, cu radio-ul.

Și, cum a fost?

Pentru noi, a fost un privilegiu să ne plimbăm prin toată țara. Să vedem cât de frumoasă țară avem. Și, să ne punem întrebarea dacă o merităm. Pentru că, natura este fantastică. Sunt niște sate frumoase, dar trebuie să avem un pic de îngrijorare, pentru că se construiește alandala, și, dacă o mai ținem așa, în curând, cred că România va fi o singură localitate. Se construiește chiar și în mijlocul naturii. Se distrug locuri care ar trebui să rămână intacte și să fie pentru plimbare.

Află și: INTERVIU Daniel Buzdugan, soț și tată fericit: «Suntem o familie de veseli». Ce spune despre femeia pe care o iubește de peste 27 de ani

Dar tu mergi în vacanțe mai degrabă în Grecia decât în România...

Verile. Am prieteni, acolo, de 25 de ani, așa că mergem acolo în fiecare vară. Sunt foști colegi de facultate de-ai soției (Monica, n.r.), care au făcut Medicina la Iași.

Şi vara asta să înțeleg că tot în Grecia...

Da. Am ajuns deja de vineri în Grecia, suntem tot la prietenii noștri. Noi suntem îndrăgostiți de mare și, atunci ne place foarte mult să mergem acolo, la Marea Egee.

Te-ar putea interesa și: Daniel Buzdugan, emoţii înainte de plecarea în Grecia: «Toți cei care v-ați văzut cu mine faceți cruce să ies negativ!»

«Fară speranță am fi și mai debusolați»

Știu că ești un om credincios, ai reușit să transmiți și copiilor tăi, Maria și Luca, dragostea pentru Dumnezeu?

Sunt un păcătos, nu sunt un credincios. Dar, încerc să mă apropii. Măcar, știu care e direcția. Încerc să mă apropii de normalitate, de dragostea pentru Dumnezeu, da. În momentul când ești la pământ, ai nevoie de o susținere, și, de cele mai multe ori, oamenii nu ți-o dau.

E greu, e foarte greu, mai ales că și ei, săracii, sunt debusolați, din cauza acestor timpuri pe care le trăim. Atunci, ai nevoie de cineva care să te ridice, să-ți dea mâna să te ridici. Şi acesta este doar Dumnezeu. Fiecare obiect din lumea asta are un creator, omul, care este o ființă atât de complexă și atât de specială, normal că are și omul un creator. Încerc să le explic copiilor mei: „OK, te ridici, mergi mai departe, cu greu, te clatini, dar există o speranță”. Fară speranța asta, cred că am fi pierduți. Am fi și mai debusolați. Așa știi că, măcar, există ceva care te apară și te sprijină mereu.

Vezi și: FOTO Pe Daniel Buzdugan îl știe toată lumea, dar uite ce bine arată soția lui! I-am surprins la magazin

Mi se pare mie sau ai mai slăbit?

Da. Vreo cinci kilograme.

Şi cum ai făcut?

E nevoie de voință. De a ține în frâu niște instincte. Am mai avut perioade în care am mâncat foarte puțin. Adică, am avut perioade în care am ținut un post negru, de vreo trei zile, care m-a ajutat foarte mult. O altă metodă prin care am mai reușit să slăbesc a fost să nu mai mănânc dimineața. De obicei, se spune că micul dejun este cea mai importantă masă a zilei. Da, dar nu e obligatoriu. Adică, dacă ți-e foame, dimineața, și n-ai energie e ok. Am observat că, de cele mai multe ori, dimineața, când mănânci, nu mai ai energia potrivită, pentru că se duce către digestie. Tot ce ai strâns și ai acumulat noaptea prin somn ți-ai încărcat organismul și în loc să folosești energia aia la ce ai de făcut în prima parte a zilei, ți-o irosești pe micul dejun.

WOW: Mihai Morar face fapte bune la Oradea. Motivul pentru care se cazează într-o casă de sticlă

Dar am văzut că foloseşti şi nişte mâncăruri speciale...

Am descoperit, prin niște doctori, niște shake-uri. Eu eram împotriva acestor shake-uri. Toată lumea făcea reclamă la câte ceva, la slăbit, la un ceiuț, la un prăfuleț, la o treabă dintr-asta, și nu îmi inspira încredere. Așa că, după ce am văzut că oamenii ăștia, care au studii - nu sunt influenceri făcuți pe genunchi, în domeniul ăsta al nutriției -, am încercat și m-au ajutat aceste produse. Mi-a dat încredere că le-am văzut la aceste doamne.

Am văzut și un podcast cu ele. Am prins încredere și, într-adevăr, am dat jos câteva kg, în condițiile în care eu nu am ținut un regim strict. Nu e foarte grea dieta asta, dar, oricum, trebuie să ai o disciplină. Eu am mai sărit și peste câteva mese. Important e să te întorci. Bun, am greșit, astăzi am mâncat peste măsură, n-am ținut cum trebuie, dar apoi revin.

Eu pur și simplu, când am avut chef, am mâncat, când am avut putere să mănânc supele alea. Sunt sățioase, nu faci foamea cu ele. Și, dau rezultate. Chiar am avut nevoie, că am fost naș, în vara asta, la Cluj, la niște prieteni. Na, trebuie să intre și cămașa, chiar te ajută. Soluția cea mai bună e să fim echilibrați. Să mâncam echilibrat și să facem, cât de cât, mișcare.

Citește și: Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, de 15 ani prieteni şi colegi la radio

Nu vrea să se întoarcă în televiziune

Radio, tv sau teatru? Care îți este cel mai drag?

Radio-ul este un teatru al minții, pentru că, cu televiziunea poți să păcălești ochiul, dar omului care te ascultă, în mașină, trebuie să-i creezi atmosferă prin ceea ce spui, prin faptul că tu transmiți o emoție. Dacă tu ești sincer, omul ăla simte lucrul ăsta. De obicei, prin voce și prin radio e mai greu să păcălești omul. El rămâne cu tine, dacă nu, pleacă. Se simte din voce. Cred că ochii și vocea omului trădează starea lui de spirit, felul lui de fi, încrederea pe care o are în el sau dacă vrea să pozeze în altcineva.

Ai vrea să te întorci în televiziune?

Nu.

                  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net