Daniel Buzdugan, vrăjit de o blondă, în plină stradă. Prezentatorul radio nu şi-a luat privirea de la ea

Daniel Buzdugan a profitat din plin de vremea de primăvară din acest februarie şi, recent, a ieşit la o terasă, alături de un amic. Prezentatorul radio a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce savura o cafea şi, din priviri, o blondă care trecea în acele clipe pe stradă. 

cub daniel buzdugan png

Daniel Buzdugan a profitat de vremea frumoasă, cu temperaturi de primăvară şi soare, de la finalul acestei luni. Chiar dacă nu a plecat nicăieri, prezentatorul radio a fost surprins recent la o terasă cu specific grecesc din Bucureşti, cu un amic, unde a putut să se bucure din plin de aer curat şi razele soarelului.

Buzdugan a fost surprins de fotoreporterii Click! râzând cu poftă, semn că ieşirea a fost una reuşită, dar şi admirând, nu chiar subtil, o blondă care a trecut la un moment dat pe stradă, prin faţa mesei sale. Daniel a privit-o lung, din clipa în care a apărut în raza sa şi nu a scăpat-o din ochi pe blondă până ce aceasta nu s-a îndepărtat. Apoi, a revenit la conversaţia cu amicul său şi la cafeaua din faţa sa. 

Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, secretul colaborării de 17 ani

Daniel Buzdugan este unul dintre cei mai îndrăgiţi oameni de radio şi, alături de Mihai Morar, formează o echipă de succes de 17 ani. Cei doi au, în prezent, o emisiune la Radio Zu, dar au şi diverse proiect separat, ceea ce, susţine Morar, e secretul reuşitei lor. Recent, Mihai a explicat că el şu Buzdugan nu stau mereu împreună şi că îşi dau suficient spaţiu pentru a aduna experienţe diferite şi variate. Ba chiar, cei doi se văd rar în afara emisiunii şi nu au un obicei din a ieşi sau a merge în concediu împreună. 

"Cel mai mult a contat în anii ăștia spațiul pe care ni l-am dat fiecare! Chiar dacă poate acum 17 ani semănam mai mult unul cu celălalt și aveam preocupări mai apropiate, eram «oglinzi» eu și cu Buzdugan. În ăștia 17 ani fiecare dintre noi a acumulat alte experiențe.

Nu stăm bot în bot de dimineață și până seara, nu ne facem concediile împreună, nu ieșim la masă. Că ne mai vedem în oraș, că mai dăm o tură cu bicicleta, da! Dar în afara emisiunii nu ne vedem și nu vorbim toată ziua! Nu suntem bot în bot!", a declarat Mihai Morar, pentru cancan.ro.

 Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net