Daniel Buzdugan, mesaj emoționant de ziua fiicei lui: „Ai fost o bucurie din prima clipă”

Ultima actualizare:

    Daniel Buzdugan, alături de fiica lui, MariaFoto: Arhivă personală
Daniel Buzdugan, alături de fiica lui, MariaFoto: Arhivă personală

Daniel Buzdugan a publicat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant adresat fiicei sale, cu ocazia zilei acesteia de naștere. Miercuri, 5 mai, în familia omului de radio a fost sărbătoare, așa că un asemenea eveniment nu putea trece fără ca și urmăritorii săi virtuali să îi ureze Mariei toate cele bune în această zi specială.

„La mulți ani, Maria! Fata lu’ tata vreau să-ți readuc aminte că indiferent pe ce mări vei naviga dealungul vieții și prin câte valuri vei trece, noi ( mama, tata și Luca ) vom fi mereu limanul la care să te adăpostești pe timp de furtună!Ai fost o bucurie din prima clipă când erai doar o liniuță roșie pe un test de sarcină, ai fost o bucurie și la naștere..(..) Maria mea, te rog să ai grijă de inimioara ta, să rămâi o copchilă toată viața, cum spunem noi moldovenii, să nu primești oamenii urâți să-ți intre în ea cu pantofii murdari, și să nu permiți nimănui să-ți taie aripile.

Să fii răbdătoare, să asculți mai mult decât să vorbești, să fii din nou răbdătoare, să fii și blândă chiar atunci când crezi că ar trebui să fii dură, să nu judeci oamenii după numere ( case, mașini, bani ) ci după poveștile lor de viață, să ierți și să nu disperi dacă aștepți prea mult, pentru că cei care sunt răbdători primesc întotdeauna ce-i mai bun, uită-te la tăticul tău.

Să cauți fericirea nu cariera, să citești mult ca să fii deșteaptă, să stai de vorbă mai ales cu oamenii simpli că de la ei vei primi o energie bună, să spui din suflet Buna ziua, Mulțumesc și Iartă-mă!Să nu uiți că ești româncă, născută din părinți ieșeni și nu în ultimul rând că ești și vei rămâne o bună creștină! Te iubim! Tati, mami și Luca!”, a scris Daniel Buzdugan pe Facebook, iar admiratorii lui i-au urat, la rândul lor, multe cuvinte frumoase Mariei. 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net