FOTO Pe Daniel Buzdugan îl știe toată lumea, dar uite ce bine arată soția lui! I-am surprins la magazin

Ultima actualizare:
Maria şi-a topit tatăl cu gestul ei
Maria şi-a topit tatăl cu gestul ei

Pe cât e el de sociabil și expus, pe atât de discretă e doamna pe care o are acasă. Daniel Buzdugan (45 de ani) e un familist convins, dar nu-i place să se laude cu familia lui. Îi ține cât mai departe de ochii curioșilor pe soția Monica și pe cei doi copii ai săi, Luca (12 ani) și Maria (10 ani). Păcat, pentru că matinalul de la Radio ZU are o familie superbă. Cele mai recente imagini surprinse de fotoreporterii Click! dovedesc ce bine arată soția lui Daniel Buzdugan, pe care omul de radio o iubește de 27 de ani.

Daniel Buzdugan a cunoscut-o pe soția sa în 1993, pe vremea când el lucra la un post local de radio. Făcea interviuri cu întrebări-capcană pe stradă și, cum Monica a răspuns corect, i-a cerut numărul de telefon. A urmat o frumoasă poveste de dragoste, care s-a transformat într-o căsnicie trainică. Zilele trecute, Daniel Buzdugan și soția sa au fost surprinși de fotoreporterii Click! în parcarea unui hypermarket din Băneasa. Nu au purtat mănuși sau mască de protecție, cel puțin acolo unde i-am surprins noi, și au cumpărat cele necesare casei, în principal baxuri cu apă. Daniel a stat în mașină și a butonat telefonul în timp ce soția sa a încărcat produsele în portbagaj, după care cei doi au plecat spre casă  .

Daniel și Monica Buzdugan au doi copii

Daniel Buzdugan nu e prea darnic cu imaginile de familie. Prima apariţie a Mariei, fiica lui, în faţa unei ţări întregi, s-a produs în primăvara lui 2017, când realizatorul de la Radio ZU şi-a însoţit fiica la emisiunea "Next Star" (Antena 1). Maria a interpretat un cântec african alături de alţi 21 de copii.


    Maria şi-a topit tatăl cu gestul eiFoto: arhivă personală
Maria şi-a topit tatăl cu gestul eiFoto: arhivă personală

“Este pentru prima oară când Maria cântă la televizor. Are aptitudini artistice, îi place să cânte, face şi chitară, dar şi desenează foarte frumos. Este varianta îmbunătăţită a tatălui ei. Maria cântă de la grădiniţă și face parte dintr-un cor”, povestea Daniel Buzdugan pentru Click! Daniel și Monica Buzdugan au și un băiat, Luca, în vârstă de 12 ani.

Citește și:

Rugăciunea care l-a salvat de la moarte pe Daniel Buzdugan. E bine s-o spui zilnic

Prima fotografie cu familia Morar în formulă completă! Micuța Roua a fost primită cu braţele deschise

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net