INTERVIU EXCLUSIV! Daniel Buzdugan, lucruri nespuse despre el și familia sa. Ce obsesie are legat de copiii lui

Daniel Buzdugan (47 de ani) se destăinuie rar despre familia sa. Cunoscutul om de radio este căsătorit de 17 ani cu Monica și au împreună doi copii: Maria și Luca. Buzdugan a dat din casă, într-un interviu acordat pentru Click!

Daniel Buzdugan are doi copii, Maria și Luca Alexandru Sursa: Instagram
Daniel Buzdugan are doi copii, Maria și Luca Alexandru Sursa: Instagram

Daniel Buzdugan, celebrul actor și prezentator de la Radio ZU, este un tătic de nota 10. Weekend-urile și le petrece cu cei doi copii ai săi, Maria și Luca, cu care face temele de zor. Buzdugan îi este de mare ajutor soției sale, Monica, de profesie medic stomatolog, prin faptul că se implică în educația copiilor.

Matinalul de la Radio Zu ne-a acordat un interviu la lansarea cărții Andreei Marin. Acesta a precizat că este mândru de români pentru ajutorul dat refugiaților din Ucraina. Omul de radio nu crede însă că răboiul va veni în România!

  • Click! Cum este Daniel Buzdugan ca tată? Cât de greu e să fi părinte în ziua de azi?

Copiii învață de zor, stau cu teorma lui Thales în brațe. Învățăm și noi împreună cu ei. E greu să fii părinte pentru că trebuie să știi să-i asculți. Ca să poți să-i asculți trebuie să citești și să înveți și tu lucrurile pe care ei le repetă.

Am treabă multă în weekend-uri cu ei. Am o boală, îi pun să scrie cu mâna, pentru că, dacă vezi pe calculator, pe telefon, nu se întipărește în minte. De aia îi tot bat la cap să scrie cu mâna, cu creionul, cu stiloul. În weekend asta fac, îmi ascult copiii.

  • Ți se pare mai dificilă școala de acum, să înțeleg?

Mi se pare că e mai greu. E mai greu acum decât atunci când eram noi, e nivelul de dificultate un pic mai sus. Copiii sunt mai evoluați, dar și tentațiile, oho! Ai mei au tentații frumoase. De exemplu, ei merg la echitație, le place să călărească, iubesc animalele. La un moment dat, îmi ziceau că ar vrea să facă voluntariat. La un adăpost de animale, la o clinică cu căței, cu pisici.

Citește și: Ce bine arată soția lui Daniel Buzdugan! Se iubesc de peste 20 de ani

Ne liniștește! „Nu vine, domne, nici un război!”

  • Crezi că România va avea parte de un război? Conform ultimelor sondaje, doar 20 la sută dintre români ar rămâne în țară să lupte la un eventual război. Cum comentezi?

Nu vine, domne, nici un război! Nu vine! Sunt oameni care s-au apucat de construcții, fac case. Am niște prieteni care abia ce au obținut creditul. Și vorba lor: bă nu vine că eu trebuie să-mi termin casa.

Doamne ferește de un război! Să nu ajungem să ne batem. Poate să ne batem pe fapte bune, pe fapte umanitare.

  • La fapte umanitare stăm bine...

Așa e! Uite ce s-a întâmplat, au venit oamenii ăștia din calea morții, din calea războiului. Au venit la noi și nimeni nu ne-a învățat. Au fost primiți așa de frumos. Asta e o noblețe, de care suntem mândri!

Deși noi nu am avut nici o relație, deși sunt vecinii noștri, cu Ucraina noi nu am avut nici o relație. Am dovedit că suntem buni creștini. Vin niște oameni, au nevoie de pâine, de o îmbrățișare, de căldură. Chestia asta mă face să mă simt mândru că sunt român!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net