Daniel Buzdugan şi Mihai Morar, de 15 ani prieteni şi colegi la radio

image
Buzdu și Morar realizează matinalul „Morning ZU” la Radio ZU

Pe 23 august 2004, Daniel Buzdugan (44 de ani) și Mihai Morar (37 de ani) debutau ca echipă la matinalul „Dimineața DeMentă”, transmis la Radio 21 (redenumit Virgin Radio pe 9 ianuarie 2017 – n.r.). Din 29 septembrie 2008, prezintă matinalul „Morning ZU” la Radio ZU.

„Regele farselor”, Daniel Buzdugan, a absolvit Teatrul la Iași, e căsătorit cu medicul stomatolog Monica și împreună au doi copii, Luca (12 ani) și Maria (10 ani). Fost DJ la Baia Mare și vedetă Antena Stars, Mihai Morar e căsătorit cu Gabriela și au trei fete: gemenele Mara și Cezara (11 ani) și Roua (1 lună). În ziua aniversară, Buzdu și Morar au prezentat la Palatul Snagov o nuntă.

„Mihai și-a amintit că acum 15 ani, pe 23 august, formam echipa de radio Buzdugan și Morar. Am progresat pentru că am rămas împreună. Împreună aduce întotdeauna și progres, și succes, treabă valabilă pentru orice comunitate, familie, țară, clasă, școală, prieteni vechi, loc de muncă etc. Într-o țară unde numai alimentele ambalate rezistă pe termen lung, putem fi un bun exemplu de echipă statornică. Vă mulțumim din inimă că împreună, în fiecare dimineață, facem cel mai tare matinal din România”, a spus Daniel Buzdugan pe rețelele sociale.

FotoJet jpg
 Foto   Facebook Ile du Levant  (4) jpg
Anamaria Prodan jpg
Reghe, botez Liam jpg
ferentz iohannis  jpg
Foto   FacebookTelegondola si Partia Olimpica Borsa (10) jpg
simley si marius jpeg
palatul patriarhiei foto basilica (5) jpg
Hunedoara Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (14) jpg
buzau cules prune livada png
image
image
image
image
ferentz iohannis  jpg
foto1 liviu si sotia in dubai jpeg
simley si marius jpeg
lori jpeg
ana baniciu si edy kovaci jpeg
Reghe, botez Liam jpg