Bucurie fără margini în familia Antoniei! Totul are legătură cu fiica artistei, Maya

Antonia este cum nu se poate mai bucuroasă! Fiica ei, Maya, a venit acasă, așa că are familia completă!

Antonia este extrem de fericită. Fiica ei, Maya, a venit acasă și s-a reunit cu frații ei, Akim și Dominic. Cei trei frați se înțeleg de minune, iar Antonia nu poate decât să fie o mamă tare mândră.

Maya, reuniune emoționantă cu frații săi, Akim și Dominic

Chiar dacă fiica ei nu locuiește cu ea și Alex Velea în permanență, Antonia se străduiește ca Maya să nu-i simtă lipsa, iar cei 5 se reunesc ori de câte ori au ocazia. Acum, Maya a venit din nou în România, iar artista, extrem de mândră de acest lucru, a postat totul pe Instagram. 

Se pare că micuța Maya și frații săi, Akim și Dominic, se înțeleg cum nu se poate mai bine: joacă împreună cărți, au și alte activități care mai de care mai interesante, potrivite pentru vârstele lor. La cei 12 ani, Maya este o adolescentă extrem de inteligentă și știe foarte multe lucruri pentru vârsta ei, inclusiv mai multe limbi străine. Se pricepe, de asemenea, și să posteze clipuri pe TikTok, să danseze și să cânte. 

Alex Velea este cum nu se poate mai atașat de micuța Maya. Chiar dacă nu este copilul lui, artistul are o relație specială cu fiica Antoniei, pe care o are din legătura amoroasă eșuată cu Vincenzo Castellano. Artistul a declarat, acum ceva timp, că își dorește să fie ca un prieten bun pentru Maya și că nu face nicio diferență între copiii săi pe care îi are cu Antonia și fiica acesteia, Maya.

„Am avut imprimată figura asta paternă, îmi doream să am copii de la 20 de ani, doar că nu am găsit persoana potrivită, probabil nici eu nu eram pregătit la vârsta aia. S-a întâmplat fix cu persoana potrivită și când a cosiderat Dumnezeu că e momentul și mă bucur că a fost așa. Am trei copii minunați. Pentru că am trei copii, nu doi.

Am doi băieți făcuți cu Antonia, dar și pe Maya o consider ca fiica mea, o iubesc la fel de mult și sunt mândru de orice succes al ei. Vreau să fiu un prieten foarte bun al ei și să îmi exercit acest rol de tată vitreg, deși cuvântul „vitreg” sună urât. Am rolul meu în viața ei”, a declarat Alex Velea, în podcastul Alexandrei Ungureanu.

Maya vine destul de rar în România

Pentru că tatăl său deține custodia totală a Mayei, fetița nu poate veni prea rar în România. În schimb, Antonia se întâlnește cu Maya ori de câte ori poate, căci o poate vizita în Italia oricând, după bunul său plac. 

„Da, de regulă ne vedem în Italia, acolo unde ea locuiește, dar, de ceva timp, poate să vină și ea în România și mă bucur de fiecare dată că, în sfârșit, se întâmplă acest lucru. Este un copil vesel, energic, bun, dar în același timp și sensibil. Cum spuneam, e super pasionată de dansuri, face cursuri de dans, am fost să o văd la competiții de dans. Maya vorbește italiană și engleză”, a declarat Antonia pentru Viva, acum ceva timp. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
image
actualitate.net
image
actualitate.net