Antonia, cu nervii la pământ: „N-am răbdare și îi bat pe toți”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cea mai sexy solistă și femeie din România va putea fi văzută, în 2023, în rolul unei polițiste, în pelicula „Haită de acțiune”.  Antonia nu este la prima experiență în față camerelor de luat vederi, însă, de data aceasta, va avea un rol principal, cel al unei polițiste extrem de sexy.

Antonia, sexy polițista bătăușă în filmul „Haită de acțiune”

După ce a pus voci în câteva animații pentru copii și a avut roluri secundare în pelicule precum "Selfie 69" sau în "Teambuilding", iată că Antonia (33 de ani) va juca în primul ei rol principal, într-o pelicula produsă de BROmania, alias Matei Dima.

citește și: Antonia, ipostaze hilare pe social-media! Adio, imagine de divă! Nu ai văzut-o niciodată așa

Filmul „Haită de acțiune" este programat pentru anul 2023 și vă putem spune că au început deja filmările. Scenariul și regia pentru filmul „Haită de acțiune” vor fi  realizate de Vali Dobrogeanu, fiind o satiră polițistă văzută prin ochii lui Aurel (Vlad Brumaru), un polițist de etnie romă aflat în prima lui zi de muncă. El își dorește să fie un cetățean model și un polițist corect, dar cariera lui este pusă în pericol, înainte să înceapă, din cauza prietenului său, Denze (Matei Dima).

Acesta îl recrutează în operațiunea lui nu prea secretă "Haită de acțiune” și vă mai spunem că din distribuția filmului mai fac parte actorii Anca Dinicu și Alex Bogdan, dar și Alex Delea, fostul câștigător Survivor. Antonia a primit rolul unei polițiste și a intrat extrem de repede în pielea personajului. Filmările sunt încă la început, dar a dat câteva detalii despre personajul pe care îl va interpreta.

Iată și: Alex Velea, adevărul despre relaţia cu Maya, fiica Antoniei: „Nu sunt tatăl natural...”

„Sunt super entuziasmată că sunt parte din cast-ul filmului ”Haita în acțiune”, e primul film în care voi avea un rol mai lung și e o provocare. În același timp, sunt și onorată că lucrez cu nume mari din industria filmului, dar și mulțumesc încă o dată pentru încredere, sper să mă ridic la nivelul așteptărilor. Rolul meu va fi de polițistă badass…și mai multe nu vă pot spune încă. Dar urmăriți-mă pe Instagram și pe mine (n.r. @antonia) și contul @haitadeactiune pentru update-uri de pe set. În film mă cheamă Oli și sunt o polițistă mai dură. Mă enervez foarte, foarte ușor. N-am răbdare și îi bat pe toți.”, a declarat Antonia, pentru Click!.

Filmările sunt în toi și echipa de filmare este non stop pe platouri.

Ce noutăți muzicale are?

„Muzical, am o perioadă foarte bună, am lansat în ultima jumătate de an și ”Ibiza”, dar și ”Clap Clap” cu Gran Error și Elvana Gjata și ambele se bucură de sprijin din partea publicului. De altfel, ”Clap Clap” a fost locul 1 pe radio și sunt super fericită. Tot anul acesta, am avut și ”Una Favela”, o piesă cu rezultate bune în Grecia și Bulgaria" ne-a spus Antonia, în exclusivitate, pentru Click!.

Se pregătesc de sărbători în familie

Luna decembrie este una de sărbătoare pentru familia Antoniei și a lui Alex Velea. Pentru că în afară de Moș Nicolae, Moș Crăciun și Revelionul, vor veni și zilele de naștere pentru Dominic, născut la 27 decembrie 2014, și Achim, născut la 7 decembrie 2016. Antonia mai are o fiică, Maya Rosario Castellano, care e născută pe 28 august 2010.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net