Antonia, ipostaze hilare pe social-media! Adio, imagine de divă! Nu ai văzut-o niciodată așa

Ultima actualizare:

Antonia este una dintre cele mai captivante femei din showbiz, iar pentru unii reprezintă chiar un etalon de frumusețe, însă acest lucru nu înseamnă că are un fizic perfect. Artista a publicat azi, pe social-media, o serie de clipuri amuzante, în care vorbește foarte sincer și cu simțul umorului despre defectele ei. 

antonia

Antonia nu se teme să arate fanilor că, atunci când nu este pe scenă, sau nu apare în clipuri, este o femeie normală, care se confruntă cu propriile ei imperfecțiuni fizice. Cântăreața nu s-a temut să renunțe la imaginea de divă și să arate fanilor ei că, în ceea ce privește felul în care arată, întâmpină aceleași probleme asemenea oricărei femei.  

Citește și: Alex Velea, „cel mai fericit dintre pământeni!”: «Fereşte-te de treaba asta»

Antonia a postat pe contul de social-media mai multe clipuri extrem de amuzante și totodată sincere, în care mărturisește că și ea suferă de un obicei foarte nesănătos. Cântăreața a mărturisit că atunci când îi apare un coș pe față, încearcă să rezolve singură această problemă. Acest lucru doar i-a agravat problema, așa cum a arătat și cântăreața în imaginile publicate. Antonia s-a ales cu un semn foarte vizibil pe față, întrucât are un coș care încă nu s-a vindecat. â

Nu rata nici: Mihai Trăistariu, atac la adresa Antoniei: „Nu e vreo voce. Are concerte pentru că e frumoasă"

Cea mai savuroasă parte a postării este fix momentul în care Antonia face o serie de remarci ironice la adresa ei, făcând referire la statutul de divă pe care mulți i-l atribuie. Artista începe să se strâmbe, punând accent pe imperfecțiunile sale fizice, iar ipostazele în care s-a filmat sunt de-a dreptul hilare și dovedesc că Antonia are și simțul umorului.

Hai să vezi și: Antonia, plină de vergeturi! Atacul asupra lui George Buhnici: așa arată cu adevărat!

«Știu ce gândiți. «Cui naiba îi pasă de coșurile tale»? Ah, arăt groaznic când fac asta. Oh, Doamne!! Unu, doi, trei, patru...Super-mișto». mai adaugă artista. 

Ce a pățit de fapt Antonia?

«De aceea se spune că nu ar trebuie să-ți atingi niciodată coșurile, deoarece asta ți poate întâmpla! Cum este posibil așa ceva? În fine...nu contează. Ah, nu că ar fi de mare interes pentru cineva, dar îmi face bine să-mi exprim frustrarea. Nici măcar în liceu, când eram la pubertate, nu am avut atâtea coșuri, cum am acum, când sunt o femeie în toată firea...și am o erupție pe față în fiecare lună, înainte să-mi vină ciclul...Scuze că intru în detalii. În concluzie, nu este mare lucru, viața continuă, este o informație aiurea, simțeam nevoia să v-o împărtășesc și vouă.», spune Antonia pe Instagram

Antonia a trăit o bună perioadă în SUA, dar a revenit în România, unde a început o carieră muzicală de succes. Frumoasa artistă s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano în 2011, mariaj din care a rezultat o fiică, pe nume Maya. Cei s-au separat, iar artista a început o poveste de dragoste foarte frumoasă cu Alex Velea. Din iubirea celor s-au născut doi băieți, Dominic și Akim. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net