Antonia, plină de vergeturi! Atacul asupra lui George Buhnici: așa arată cu adevărat!

Ultima actualizare:

Antonia l-a atacat subtil pe George Buhnici și i-a demonstrat acestuia că se înșală în ceea ce privește percepția lui asupra femeilor, cu o singură imagine. Frumoasa brunetă s-a arătat fanilor cu vergeturi și celulită, dovedind că nici măcar ea, una dintre cele mai frumoase vedete din România, nu este lipsită de defecte. 

Antonia, plină de vergeturi! Atacul asupra lui George Buhnici: așa arată cu adevărat!
Antonia, plină de vergeturi! Atacul asupra lui George Buhnici: așa arată cu adevărat!

Antonia i-a dat replica lui George Buhnici cu privire la afirmațiile sale despre femeile cu vergeturi și celulită, care, în loc să-și facă tatuaje, ar trebui să se ducă la «săliță». Iubita lui Alex Velea nu a ezitat să împărtășească fanilor o fotografie în care și-a expus defectele fizice, mai exact celulita și vergeturile, demonstrând că nici măcar una dintre cele mai apreciate femei din România nu are un trup 100% perfect. 

Nu rata: Antonia, reacție neașteptată pe internet! Cum i-a răspuns unui «hater»

Artista, mamă a trei copii, a desființat declarațiile lui Buhnici și a purtat o pereche de bikini foarte decoltați ce-i lăsau la vedere șoldurile cu vergeturi și celulită, dar și un tatuaj cu fluturaș, în concluzie, toate elementele pe care jurnalistul le detestă la o femeie. 

Imaginea publicată de Antonia este una extrem provocatoare, mai ales că nu a folosit niciun fel de filtru, ci a oferit fanilor o perspectivă cât se poate de onestă și autentică asupra corpului ei. 

Vedeta a scris în dreptul imagini: «Vergeturi».

Vezi și: Antonia și Alex Velea, apariție ultra modernă la un eveniment din Capitală

Cum se înțelege Antonia cu părinții lui Alex Velea

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai frumoase și mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton, iar pentru a fi împreună, cântăreața s-a luptat șapte ani prin tribunale cu fostul soț, în scopul finalizării divorțului. 

Interesant și: Interviu exclusiv de ziua Antoniei! Artista și Alex Velea au anulat planurile de nuntă!

Cuplul are doi copii, gemenii Dominic și Akim, iar Antonia mai are o fiică, Maya, din relația cu fostul soț. Între Antonia și Alex relația decurge cât se poate de armonios, totuși cum stau lucrurile între solistă și viitorii ei socrii, părinții lui Velea?

Cântăreața a potolit curiozitatea fanilor și a vorbit pentru prima dată despre acest subiect, în cadrul unui interviu, în care și-a manifestat recunoștința față de părinții iubitului ei. 

,,Mă înțeleg foarte bine cu ei, ne sunt aproape, ne ajută cu copiii, le suntem recunoscători și le mulțumim. Pe vremea aceea, ei locuiau la Craiova și am fost acolo într-o vizită.", a spus Antonia, pentru Unica

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net