Contraatacul soților Buhnici! Lorena sare în apărarea lui George

Ultima actualizare:

Precum o „leoaică tânără”, Lorena Buhnici își își arată colții în mediul virtual, după ce soțul ei a fost pus la zid pentru o serie de declarații nefiltrate și destul de infantile, care au jignit un număr mare de persoane.

Soția lui George Buhnici a reacționat, pe Instagram, într-un mod surprinzător, precum George, ambii din postura, aparentă, de victime.

Soții Buhnici se consideră „victime”

Un interviu în care informația clară a fost scoasă din context a dus la „priceperea” unor oameni de a ataca și de a arăta cu degetul.

Reacția Lorenei Buhnici. Sursa: Instagram
Reacția Lorenei Buhnici. Sursa: Instagram

Da, avem un număr mare de obezi (copii și adolescenți) în țara asta și cineva (soțul meu) a spus-o mai direct… la televizor. Când spun medicii nu mai facem postări în social media și nici nu mai criticăm.

Citește și: Cine este și cum arată Lorena, soția lui George Buhnici?

De fapt, nici nu auzim! Cât despre ideea de misogin… cred că mulți nu au aflat definiția corectă. Las un link către… subiectul corect… ca să puteți dormi liniștite/liniștiți la noapte”, a scris Lorena Buhnici, redirecționând către un text lung scris de soțul ei luni, 18 iulie, ca o justificare a celor spuse, anterior.

Evident, obezitatea este o problemă. Dar problema lui George Buhnici e cheia în care a abordat situația, motivul folosit acum ca portiță de scăpare, obezitatea ca problemă medicală, nefiind credibil..

Declarațiile care au pus internetul pe jar

O selecție a declarațiilor în cauză, deloc scoase din context ale acestuia? „Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice” sau „Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!” și „Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

Citește și: Cristina Bălan, replică dură pentru George Buhnici: „Abia el se poate numi bărbat”

Evident, vergeturile nu au o legătură directă cu obezitatea, problema de sănătate nefiind rezolvată exclusiv în sala de forță, fostul prezentator TV menționând, clar, că totul ține de gusturile sale, el venind la mare pentru a „vedea piele”!

Astfel, de unde denotă grija lui George pentru sănătatea persoanelor obeze, când el acuză doar un disconfort vizual, făcând referire exclusiv la femei?

Nici Lorena, soția cu trup „de minoră”, după cum a alintat-o George Buhnici, nu e tocmai ușă de biserică, după cum v-a relatat Click!, aici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net