George Buhnici lovește din nou! Ce-a mai spus după ce a jignit femeile? Marian Godină nu s-a mai abținut și a intervenit

Ultima actualizare:

George Buhnici a făcut o serie de declarații care au încins spiritele. Prezentatorul a spus că nu ar vrea ca la plajă să vadă vergeturi și a comparat felul în care arată soția sa cu corpul unei minore, ea fiind exemplu pentru un trup perfect în accepțiunea lui.

george buhnici marian godina jpg

Între timp, după ce afirmațiile au căpătat amploare și au fost puternic criticate în mediul online, George Buhnici a revenit cu o explicație, aceasta fiind prima sa reacție în contextul în care internauții nu au primit cu brațele deschise gluma pe care el a făcut-o. Astfel, el susține că a făcut comparația cu pricina ca un compliment și că felul în care unele femei arată este strâns legat de o problemă de sănătate publică.

Află mai multe despre afirmațiile lui: George Buhnici, declarații scandaloase: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

George Buhnici, primele declarații după ce internauții l-au tras la răspundere

„Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram. Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia.

O persoană obeză nu alege să fie obeză, dar e treaba noastră ca societate să încurajăm, să motivăm și să punem presiune pentru ca o problemă de sănătate publică să nu devină noua normalitate. Da, am spus că fetele ar trebui să mai treacă pe la sală. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat”, a declarat prezentatorul TV, pe site-ul său.

S-ar putea să te intereseze și: Cristina Bălan, replică dură pentru George Buhnici: „Abia el se poate numi bărbat”

Marian Godină, critici dure la adresa lui George Buhnici și Ilinca Vandici

Mai mult decât atât, polițistul Marian Godină, proaspăt devenit tată de fată, a ales să comenteze afirmațiile prezentatorului. Deși nu l-a numit direct, este evident că în mesajul postat pe contul său de Facebook face referire la George Buhnici, dar și la Ilinca Vandici, care spunea acum câteva luni că nu ar vrea un soț care să facă treburi de „femei”, să schimbe scutece și să meargă la cumpărături.

„Dacă a fi mafiot înseamnă să nu schimbi scutece, să nu împingi la căruț, să nu-i faci băiță bebelușului, să nu-i dai biberon, atunci nu-s mafiot. Apropos, nici nu-mi doresc să fiu mafiot. Lăsându-mă pe mine la o parte și comentariile în care eram atât de lăudat pentru „eforturile” mele, vreau să vă spun că greul e dus de Georgiana, iar asta cred că e valabil în orice familie.

Primele detalii despre fiica polițistului: Georgiana, soția lui Marian Godină, a născut! Polițistul, tată de fată, a ales un nume tradițional pentru minunea lui

Mama este baza, oricât de mult mi-aș dori eu să împart sarcinile în mod egal, ba chiar să mă ocup eu mai mult. Mama duce cele nouă luni de sarcină, ea adoarme cu dureri lângă soțul neputincios, ea este cea care trece prin greul nașterii.

Tot ea este cea care pune câteva kilograme în plus, eventual niște celulită pe coapse, spre disprețul vreunui bețivan aflat la mare <pentru a se uita după țâțe și buci>. Mamele merită toată aprecierea și respectul nostru, iar dacă vreodată le comentați mamelor voastre, să vă fie rușine, măgarilor care sunteți voi măgari! Valabil și pentru mine”, a transmis Godină, pe rețelele de socializare.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net