Georgiana, soția lui Marian Godină, a născut! Polițistul, tată de fată, a ales un nume tradițional pentru minunea lui

Marian Godină a făcut marele anunț în urmă cu puțin timp, pe rețelele de socializare, acolo unde a strâns o comunitate uriașă de fani care așteaptă cu sufletul la gură detalii despre viața celui mai amuzant polițist român.

stanga
dreapta
marian godina sotie georgiana 8 jpg
marian godina sotie georgiana 6 jpg
marian godina sotie georgiana 7 png
marian godina sotie georgiana jpg
marian godina sotie georgiana 2 jpg
marian godina sotie georgiana 3 jpg
marian godina sotie georgiana 5 jpeg
marian godina sotie georgiana 4 jpg

Soția lui, Georgiana, des întâlnită pe contul său de Facebook, a născut o fetiță sănătoase, iar mândrul tătic s-a fotografiat alături de mezina familiei. Mai mult, Marian Godină a decis să dezvăluie și numele micuței și pare-se că soții au ales, în ciuda trendurilor din ziua de astăzi, un nume tradițional, de sfânt: Maria.

Ți-am mai pregătit și: Polițistul Marian Godină, ironii la adresa lui Mircea Badea! Gluma a devenit virală

„Fetița noastră, Maria”, a scris Marian Godină, în dreptul unei imagini surprinse în maternitate, în care își ține copilul în brațe. Fericitul tătic are un zâmbet larg, semn că a așteptat această zi cu nerăbdare, iar acum se poate considera, cu adevărat, un bărbat împlinit.

Lucian Mândruță și Traian Berbeceanu, mesaje înduioșătoare pentru Marian Godină

În doar o oră, postarea a strâns aproape 50.000 de like-uri și sute de comentarii din partea internauților care îl urmăresc pe Marian Godină. Și persoanele publice din România au decis să îi transmită un gând bun, în această zi cu totul specială pentru el. Printre acestea se numără Lucian Mîndruță, Traian Berbeceanu, care este și nașul său și al Georgianei de cununie, Raul Gheba, Vitalie Cojocari și Ana Birchall.

S-ar putea să ți se pară interesant: Nevasta lui Marian Godină, cu alpaca Pablo în autobuz

„Să crească mare, să fie sănătoasă, să vă aducă numai bucurii”, „Să fie sănătoasă și fericită! Recuperare ușoară! De acum intri în clubul taților de fete, Marian”, „Să fiți sănătoși și bucuroși cu toții, distracția abia acum începe! Scumpa de ea, e așa micuță că zici că-n mâinile tale e o shaorma”, „De acum îți dai extemporalul la pus scutece. Să vă trăiască, Marian, și să vă bucurați de ea”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Godină, în ultima oră.

Marian Godină anunța de la începutul anului că va deveni tată de fată

„Pentru că suntem prea mulți băieți pe metrul pătrat în ogradă, am vorbit cu barza să ne aducă anul ăsta o fetiță. Pentru că barza nu ne-a răspuns, am vorbit cu bărzoiul și a rezolvat el”, a scris el pe Facebook, la momentul respectiv. Apoi, polițistul a transmis că speră ca fiica lui să semene cu Georgiana, aleasa inimii sale și nu cu el. Rămâne de văzut, însă, cum va arăta micuța, căci proaspătul tătic nu a publicat o imagine în care să îi apară și chipul.

Tot despre el mai avem și: Marian Godină a făcut public salariul pe care îl primește de la Poliția Română: "Nu l-am luat stând acasă"

Marian Godină este polițist din anul 2006, dar face furori pe internet datorită umorului inconfundabil. Este împreună cu Georgiana, o brunetă superbă cu șapte ani mai tânără decât el. Are jumătate de milion de fani pe rețelele de socializare și este un mare iubitor al animalelor de companie, având inclusiv două lame alpaca: Pablo și Pedro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
image
image
image
image
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg