Polițistul Marian Godină, ironii la adresa lui Mircea Badea! Gluma a devenit virală

Ultima actualizare:

    Marian Godină l-a luat peste picior pe Mircea BadeaFoto: captură tv/Facebook
Marian Godină l-a luat peste picior pe Mircea BadeaFoto: captură tv/Facebook

Sâmbătă (2 februarie), Mircea Badea a fost făcut KO în câteva secunde de către motociclistul Tedi Emi, cu care a mai avut un meci în noiembrie 2014. Prezentatorul de la Antena 3 a dorit să-și ia revanșa, însă a fost învins în doar câteva secunde. Polițistul Marian Godină s-a amuzat pe seama lui Badea, iar gluma lui a devenit virală.

„Poți avea multe motive pentru care nu te-ai uitat la meciul cu Mircea Badea, dar în niciun caz nu poți spune că n-ai avut timp”, a scris  Marian Godină pe Facebook. Postarea lui a devenit imediat virală. 

Mircea Badea a mai fost învins de Tedi și în 2014. Atunci, cei doi au stabilit să se bată în ring după ce prezentatorul tv a făcut o serie de declarații despre motocicliști care l-au deranjat pe Teodor Emi. Meciul s-a încheiat destul de rapid și atunci. 

S-au făcut multe glume și de această dată pe seama lui Mircea Badea, după meciul pe care l-a avut cu Tedi Emi, iar vedeta tv a reacționat printr-o postare pe Facebook. 

Reacția lui Mircea Badea după ce a fost făcut KO

„Să spui despre ăsta că e motociclist, când vezi cu ce se ocupă și ce carte de vizită are, e ca și cum ai spune că un fotbalist de la Steaua este autombilisit pentru că șofează un BMW. Un lucru e sigur: nu sunt fricos. N-am fost și nu voi fi niciodată, Altfel, totul ok. ne vedem mâine la emisiune de la 21:00 la 24:00.

P.S. Să pui că am fost leșinat minute bune este fake news: nu te lasă doctorul să te ridici pentru că nu-ți face teste. N-am făcut deloc caz de meciul ăsta înainte, n-o să fac nici după”, a scris Badea pe pagina lui de Facebook.

image
image
image
image
image
image
lumanare intuneric logo jpg
smiley gest gina jpg
lili sandu silviu tolu colaj facebook jpg
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net