Nevasta lui Marian Godină, cu alpaca Pablo în autobuz

image
Un răsfăţat: Pablo

Episod inedit la Braşov! Georgiana, soţia agentului de poliţie Marian Godină, i-a surprins pe cei care folosesc mijloacele de transport în comun din Braşov. Ea a urcat în autobuz cu Pablo, animalul de companie al familiei. Imaginile au fost postate de cei doi soţi pe contul de Facebook al animăluţului, “Pablo the alpaca”.

Fotografiile cu alpaca, erbivorul crescut de familia Godină, au făcut deliciul internauţilor. Georgiana, soţia poliţistului Marian Godină, n-a ezitat să urce cu animalul de companie într-unul dintre noile autobuze care circulă în Braşov, marca Merini, la capătul de linie Pe Tocile.

image
Marian şi Georgiana Godină

Imaginile postate pe contul creat de soţii Godină special pentru animăluţ, “Pablo the alpaca”, au fost însoţite de un comentariu amuzant: “Mirosea puţin în autobuz, dar m-am obişnuit repede. Glumesc, desigur. Sunt o alpaca cu simţul umorului”. În mai puţin de 48 de ore, peste 30.000 de oameni au vizionat clipul pe Facebook, iar cei mai mulţi s-au amuzat de peripeţiile animalului, scrie brasovmetropolitan.ro.

Soţii Godină riscă să fie amendaţi, întrucât, potrivit regulamentului privind mijloacele de transport ale regiei de transport public din Braşov, este permis doar accesul câinilor.

image
Marian şi Georgiana Godină

Articolul 64, pct (h) al regulamentului prevede că „introducerea şi transportul păsărilor sau animalelor vii, altele decât câinii, constituie contravenţie“. Potrivit aceluiaşi regulament, amenzile pentru încălcarea acestei prevederi sunt cuprinse între 100 şi 500 de lei.Poliţistul Marian Godină, devenit cunoscut pentru povestirile sale relatate din timpul activităţilor sale desfăşurate în cadrul Serviciului Rutier din cadrul IPJ Braşov, s-a transferat la Serviciul pentru Acţiuni Speciale (SAS), adică la „mascaţi“, la începutul lunii octombrie 2017. El a scris şi o carte cu succes la public, “Flash-uri din sens opus”.

Click! spune

Alpaca este un erbivor originar din Anzii Cordilieri (America de Sud), înrudit cu cămila. Animalul este domesticit şi crescut mai ales pentru lână. Datorită caracterului său blând, alpaca e folosit adesea ca animal de companie.

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
asasinatul de la sarajevo jpg
Bogdan Aurescu si presedintele executiv al American Jewish Committee FOTO MAE jpeg
image
image
image
image
transfagarasan 2819625 1920 jpg
calendar ortodox 2021 25 septembrie sfanta eufrosina gracianica jpeg
regele charles foto Victoria Jones  BUCKINGHAM PALACE  AFP jpg
FotoJet (7) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
stres 0 jpeg