Cristina Bălan, replică dură pentru George Buhnici: „Abia el se poate numi bărbat”

Ultima actualizare:

George Buhnici a intrat de curând în atenția publicului, în urma unor declarații controversate la adresa femeilor. Potrivit prezentatorului, „celulita și vergeturile” nu ar trebui să se regăsească pe trupurile doamnelor și domnișoarelor care merg la plajă, în bikini. Așa cum era de așteptat, internetul și presa au vuit, iar una dintre replicile la adresa acestuia a venit din partea artistei Cristina Bălan.

Cristina Bălan, replică dură pentru George Buhnici Foto: Arhivă personală
Cristina Bălan, replică dură pentru George Buhnici Foto: Arhivă personală

Cristina Bălan, fosta solistă a trupei Impact și câștigătoarea de la „Vocea României”, din 2015, a dezbătut subiectul din experiență proprie, dezvăluind că după nașterea gemenilor săi, care a reprezentat un episod traumatizant pentru ea, atât starea sa fizică, cât și cea psihică, s-au înrăutățit. 

Vezi aici controversa: George Buhnici, declarații scandaloase: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

Cristina Bălan, mesaj dureros după derapajul lui George Buhnici

Aveam peste 90 kg și o depresie cât Titanicul, după nașterea traumatizantă a gemenilor mei. Aveam și celulită și vergeturi.

Și nu prea mai ieșeam din casă. Cum să mai ies, să mă vadă și să mă judece lumea, care habar n-avea prin ce trecusem și vedea doar o “balenă”, o obeză, o “nesimțită care bagă 5 șaorme deodată”?!

Doar când eram nevoită s-o fac, atunci scoteam nasul în lume. Și atunci, cu capul în jos. Pentru că știu, știu atât de bine cum gândesc oamenii, care nu se gândesc la ce este dincolo de suprafață. Nu știu rănile omului pe care-l judecă la prima vedere.”, și-a început cântăreața mesajul. 

Nu rata: George Buhnici, făcut praf pe social media: «Băiete, mai mergi la psihiatru!»

Cristina Bălan ajunsese să se izoleze, în urma părerilor negative ale celor din jur

Cristina Bălan a explicat că se afla într-o perioadă extrem de vulnerabilă a vieții sale, iar părerile negative ale celor din jur o afectau enorm. Astfel, ajunsese în punctul în care luase decizia să de izoleze, totul din cauza kilogramelor sale în plus și a celor care se amuzau sau comentau negativ pe marginea acestui subiect.

Eram atât de vulnerabilă, încât mă afecta orice privire mai lungă sau plină de dispreț. Aveam aproape 100 kg, știam că arăt rău, că sunt ceea ce se numește o grasă. 

Nici prin cap nu mi-ar fi trecut să merg la plajă, să-mi arat trupul. Nu pentru că nu tânjeam și eu… ci pentru că există atâția oameni care se uită cu scârbă, care se strâmbă și, eventual, fac comentarii, miștouri, încât am preferat să mă izolez până reușesc să slăbesc (ceea ce am și făcut, după doi ani).”, a continuat ea.

Vezi și: Cristina Bălan, despre lupta cu depresia: "Cântăream aproape 100 de kilograme"

Cum i-a pus la punct Cristina Bălan pe cei care au aceeași gândire 

Cu toate acestea, în replică pentru George Buhnici, care a lăsat să se înțeleagă că femeile care au vergeturi, celulită sau kilograme în plus nu se „îngrijesc”, Cristina Bălan a dezvăluit că deși a slăbit și s-a chinuit să revină la forma fizică de dinainte de sarcină, vergeturile i-au rămas. 

De vergeturi nu am scăpat, ele sunt semnele unei sarcini dificile, cu doi copii. Ele sunt rămășițele unei pieli întinse prea mult, în timpul unei depresii post-natale și post șoc traumatic. Ele sunt vestigiile unor răni emoționale foarte adânci, pe care cu greu le-am gestionat. Sunt amintirile unor vremuri foarte, foarte, foarte grele…

Ar trebui să-mi fie rușine? Ar trebui să nu mă mai duc la plajă? Să merg la clinici extrem de scumpe și să dau banii pe intervenții de tot felul? Că să mulțumesc… pe cine?

Pe niște superficiali, care se uita după ț**e și b**i? Haideți, “domnilor”, doar nu credeți că ne pasă de aceste lucruri, nouă, celor cu vergeturi! Avem în suflete alte marcaje, mult mai grave și mai urâte decât niște dungi pe piele.”, a adăugat artista.

Te-ar putea interesa și: De ce și-a retras Cristina Bălan copiii de la școală? „Făceau niște lucruri pe care nu le-am văzut în viața noastră”

Cristina Bălan, replică dură pentru George Buhnici, în urma declarațiilor sale controversate: „Abia el se poate numi bărbat”

Foarte posibil ca acele declarații buhnicio-mârlănești să fie făcute fix pentru a stârni reacții, pentru a atrage atenția, însă subiectul este la fel de important, indiferent de motivație: femeile trebuie să satisfacă ochii masculilor, trupurile lor trebuie să fie perfecte, altfel degeaba au creier sau talent sau calități nenumărate.

Dacă au vergeturi sau celulită, Doamne Ferește, să nu îndrăznească să-și arate pielea. Să-și puna burka sau să stea la ele acasă și să servească vreun boss. Fetelor, cu 70/80/100+ kg, daca aveți și vergeturi și celulită, vă rog eu frumos: la plajă cu voi! Capul sus, zâmbetul pe chip și trupul în slip.

Aaa, uitasem: soțul meu mă iubea și mai pătimaș, așa, grasă și cu vergeturi. Abia el se poate numi Bărbat.”, și-a încheiat Cristina mesajul de pe contul său de socializare.

Amintim că Buhnici s-a mai mândrit și că soția lui, Lorena, „arată ca o minoră”, declarație care a stârnit, la rândul său, un nou val de indignare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net