Cristina Bălan, despre lupta cu depresia: "Cântăream aproape 100 de kilograme"

Ultima actualizare:

    Cristina Bălan, declarații despre viața de familie
Cristina Bălan, declarații despre viața de familie

Cristina Bălan, câștigătoarea de la Vocea Râmăniei din 2015, a vorbit despre momentele de cumpănă prin care a trecut și despre cât de importanți sunt copiii pentru ea. Alături de aceasta, la emisiune a fost prezent și soțul ei care i-a fost alături tot timpul.

Cristina Bălan are doi copii care suferă de sindromul Down și împreună cu soțul încearcă să le ofere copiilor tot ce au nevoie. Artista a mărturisit că luase în greutate mult și că îi era greu să se miște. Cei doi soți sunt fericiți că au găsit o grădiniță ptrivtă pentru copiii lor. 

"Grădinița este o etapă nouă în viața noastră și suntem mândri că am găsit o grădiniță bună. Să fie integrați în societate alături de ceilalți copii. Eu ajunsesem undeva la 100 de kilograme și mă mișcam foarte greu, nu mă puteam nici încălța", a declarat pentru AntenaStars, Cristina Bălan.

Soțul ei, Gabi, care a fost alături de ea la fiecare pas, a mărturisit că artistei îi era greu să-și mențină o atitudine pozitivă și că el făcea tot posibilul să nu își schimbe starea de spirit pentru a nu-i afecta pe copii. 

"În cei 2 ani jumate, eu aveam norocul de a mai ieși din casă, ea avea perioade de 2 săptămâni când nu ieșea din casă, din cauza depresiei. Perioada aceea de început a fost foarte grea. Nu este deloc ușor să-ți expui viața. În casă eu trebuia să fiu cât se poate de pozitiv că să-i dau și ei energia asta ca să o țin pe ea sus, dacă ea nu era sus, transmitea copiilor starea negativă. Am trecut pragul mai multor specialiști și nu am găsit un medic în toată țara care să cunoască ce înseamnă sindromul Down în toată regula.

Eram cu bagajele cumva la ușă, pregătiți să plecăm. Copiii ăștia ne-au ales cu un scop", a continuat soțul Cristinei Bălan.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net