George Buhnici, făcut praf pe social media: «Băiete, mai mergi la psihiatru!»

Ultima actualizare:

George Buhnici a generat un val de revoltă după ce a criticat femeile și domnișoarele de la Neversea, pe motiv că...aveau celulită și vergeturi, apoi s-a lăudat că soția lui «arată ca o minoră», afirmație ce scandalizat și mai mult opinia publică. Internauții și-au manifestat indignarea și l-au desființat complet pe Buhnici. 

George Buhnici, făcut praf pe social media: «Băiete, mai mergi la psihiatru!»
George Buhnici, făcut praf pe social media: «Băiete, mai mergi la psihiatru!»

George Buhnici a devenit ținta unor serii de comentarii acide din partea internauților, majoritatea considerând că este de-a dreptul halucinant, cum un jurnalist a ajuns să facă comentarii profund inadecvate la adresa spectatoarelor de la festivalul Neversea. 

Vezi și: Cine este și cum arată Lorena, soția lui George Buhnici?

Multe dintre persoanele de rețelele de socializare s-au declarat revoltate de afirmațiilesale cu privire la silueta femeilor, dar și de faptul că acesta o consideră pe soția lui un etalon de feminitate pentru că «arată ca o minoră». 

Reacțiile savuroase ale internauților față de George Buhnici

Internauții l-au făcut praf pe George Buhnici pe social-media, ironizând argumentele sale absurde și atrăgându-i atenția că discursul său a eșuat dezastruos și s-a întors împotriva lui. 

«Pov (n.r. punct de vedere): ai 40 de ani și statut de persoană publică și crezi că e perfect în regulă să susții că femeile merg la mare ca să agațe murături ca tine, așa că ar fi ideal să mai scape de celulită și vergeturi ca să te impresioneze. Apoi culminezi prin a spune că marele tău noroc în viață e că soția ta pare minoră. Then you call it a day =))))))», a scris unul dintre utilizatori. 

Mulți au fost dezgustați de entuziasmul lui Buhnici când a spus că soția sa «arată ca o minoră», având în vedere că el e un bărbat matur de peste 40 de ani. 

 «Adică minorele sunt sexy, sunt un etalon de feminitate în ochii unui individ de 40+ care mai este și promovat.»,  a comentat un alt internaut.

O utilizatoare a expus motivele pentru care afirmațiile lui George Buhnici sunt extrem de deplasate, menționând că nicio femeie nu vine pe litoral pentru a-l impresiona, că exercițiul fizic nu este un remediu pentru vergeturi și că preferințele sale ar fi cel puțin...«dubioase». 

«s-o luăm pe rand:

- sotia arata ca o minora: intrezarim aici o preferinta care e posibil sa-l inscrie in sfera patologicului?

- n-a venit aici sa vada vergeturi: intereseaza pe cineva care este obiectivul voieurist al acestui personaj cand merge pe litoral?

- fetelor, mai mergeti la sala: ce legatura are sala cu vergeturile?

fetele cu pricina probabil i-ar raspunde, in cazul in care ar dori sa-l onoreze cu o replica (personal consider ca ar trebui doar ignorat) : baiete, mai mergi la psihiatru!»

«O prezinta ca pe un Xiaomi :))», a scris un un alt utilizator despre maniera în are Buhnici vorbește despre soția lui, făcând aluzie la faptul că Buhnici este un jurnalist de tech.

Asociația Centrul Filia, mesaj tranșant pentru Buhnici: «Îl declarăm și noi o cauză pierdută»

Asociația Centrul Filia, al cărei scop este lupta împotriva hărțuirii, abuzului și a discriminării asupra femeilor, a publicat o postare, în care a oferit argumente pentru care afirmațiile lui Buhnici sunt profund inadecvate și constituie un element nociv pentru societatea în care trăim. 

«Ne-a șocat inadecvarea acestei declarații și lejeritatea cu care George Buhnici promovează sexualizarea minorelor. La 41 de ani este mai mult decât problematic ca ”minorele” să fie standardul tău de frumusețe și atracție fizică.

⚠️ În Romania in fiecare săptămână sunt înregistrate în medie două cazuri de viol sau act sexual cu o victimă minoră în familie. Astfel de declarații nu fac decât să normalizeze violența împotriva fetelor și să contribuie la un mediu nesigur, mai ales când vine din partea unei persoane publice, al cărei discurs influențează opinia sutelor de mii de urmăritori pe care îi are.

😳 În 2020 același George Buhnici posta o fotografie cu partenera sa cu descrierea ”Am corupt această minoră. Mă declar pierdut.”

Îl declarăm și noi o cauză pierdută, dar îi și recomandăm pe această cale să vorbească cu femeile din viața lui despre violență și agresiune, despre toate momentele în care s-au simțit în pericol sau inconfortabil din cauza presiunii pe care societatea o pune pe corpurile noastre și din cauza unor astfel de declarații care ne obiectifică și ne sexualizează.»

Citește și: George Buhnici, declarații scandaloase: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

George Buhnici a dat de necaz în emisiunea lui Capatos

George Buhnici a stârnit o adevărată rumoare în rândul publicului, în urma unui interviu pe care l-a acordat la emisiunea lui Capatos. Jurnalistul a fost la Neversea și nu s-a putut abține să nu critice femeile care au celulită și vergeturi, apoi le-a recomandat să meargă la sală. 

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră.

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
image png
image png
image png
Vlad Gherman și Oana Moșneagu se căsătoresc la doi ani de relație
cub nicoleta luciu png
WhatsApp Image 2024 04 22 at 19 15 39 jpeg
Banner gina pistol png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net