Cine este și cum arată Lorena, soția lui George Buhnici?

Ultima actualizare:

George Buhnici, 41 de ani, a făcut o serie de declarații uluitoare, care au stârnit o dezbatere intensă, atenția publicului orientându-se către soția sa, Lorena.

Lorena Buhnici, în timpul unui interviu. Sursa: stiridirecte.ro
Lorena Buhnici, în timpul unui interviu. Sursa: stiridirecte.ro

Mai precis, aflat la Neversea, împreună cu soția sa, Lorena, pe care a lăudat-o pentru siluetă, George Buhnici a ținut să critice toate femeile care au kilograme în plus și își etalează fizicul pe litoral, într-o intervenție televizată pentru emisiunea lui Dan Capatos.

George Buhnici a mărturisit că nu-i face plăcere să vadă femei cu celulită, conform Adevărul.ro

Soția lui George Buhnici este antreprenor

Acum, foarte ulte persoane au devenit interesate de Lorena Buhnici. Cine este și cum arată?  Playtech.ro  scrie că Lorena, născută în decembrie 1981, și George Buhnici fac echipă bună nu doar în mediul familial, ci și în cel de business.

Cei doi ar deține site-ul cavaleria.ro, considerată cea mai de succes platformă, din România, adresată bărbaților. Mai mult, Lorena Buhnici, expertă în comunicare și cu un fin spirit antreprenorial, se ocupă și de site-urile lorena.ro și casebune.ro

Citește și: Gata cu inhibițiile! Andreea Esca și-a tras tatuaj îndrăzneț fix pe coloană

Aceasta realizează conținut de calitate, interviurile fiind preferatele ei. „Interviurile sunt pasiunea și refugiul meu din zona asta de bărbați cu care mă întâlnesc zilnic. Așadar, sunt omul care creează, construiește și dă stabilitate proiectelor, dar mai ales este liant și suport al legăturilor dintre oameni”, a spus Lorena Buhnici, potrivit stiridirecte.ro

Conform sursei citate, Lorena Buhnici a lucrat timp de 12 ani în cadrul redacției revistei auto a Registrului Auto Român - RAR, unde a câștigat experiență jurnalistică, avansând de la postul de redactor la redactor-șef.

Lorena are o carieră impresionată în comunicare

A urmat promovarea la postul de purtător de cuvânt al RAR, apoi la cel de șef al biroului de presă. După ce cariera Lorenei a luat avânt, aceasta a ajuns la Ministerul Transporturilor, unde a fost consilier de imagine al unui Secretar de stat, pentru o perioadă de patru ani.

De altfel, este posibil ca acesta să fi fost și momentul în care și-a cunoscut actualul soț, George Buhnici, în perioada în care era reporter al Știrilor ProTV, fiind jurnalistul acreditat la Transporturi, din partea postului.

Citește și: Cosmina Păsărin îi ia locul Adelei, la «Vorbește lumea». Ce alte vedete i se alătură

Lorena Buhnici a ajuns, în cele din urmă, să cocheteze cu domeniul diplomatic, acesta fiind un moment de cotitură în careiră.  A ajuns la epuizare psihică și a decis să lanseze propriile proiecte, care, după cum se vede, au devenit de succes.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net