Lorena Buhnici „a comis-o” mai rău decât George! A batjocorit o femeie în costum de baie

Ultima actualizare:

George Buhnici se mândrea de curând cu silueta de „minoră” a soției lui, Lorena, care pare la fel de fixă în opinii ca și soțul ei! Iată ce a putut să spună aceasta despre o doamnă care s-a afișat la plajă deși avea, în viziunea ei, mai multe kilograme în plus!

Lorena și George Buhnici, în centrul controverselor Foto: Arhivă personală
Lorena și George Buhnici, în centrul controverselor Foto: Arhivă personală

După derapajele lui George Buhnici cu privire la reprezentantele sexului frumos, mulți internauți au compătimit-o pe soția lui, Lorena, susținând că nicio femeie nu ar trebui să fie supusă unor astfel de păreri toxice.

Vezi aici detalii și VIDEO: George Buhnici, declarații scandaloase: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

Lorena Buhnici, insulte la adresa unei doamne cu câteva kilograme în plus

Dar, zicala „cine se aseamănă se adună” explică cel mai bine situația în cauză, după ce însăși Lorena Buhnici a fost „prinsă” publicând pe Facebook un mesaj plin de ură la adresa unei doamne mai ...plinuțe!

Fără să stea prea mult pe gânduri, Lorena Buhnici a și fotografiat-o pe femeia în cauză, publicând ulterior imaginile pe contul său de socializare, alături de un mesaj ce ar putea fi încadrat cu ușurință la secțiunea „fat shaming” și chiar și la hărțuire!

Lorena a numit-o pe doamna respectivă nici mai mult nici mai puțin decât „balenuță”, comentând pe marginea „siluetei greu de ținut în frâu”.

Iată și: Cine este și cum arată Lorena, soția lui George Buhnici?

Această balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu a pozat pe nisipurile turcești sub atenta îndrumare a unui fotograf „profesionist”. Cred că îi vor ieși bine toate shooting-urile vara asta.”, a scris Lorena Buhnici pe Facebook, crezând că întreaga comunitate din online o să se amuze.

Așa cum era de așteptat, în încurajarea sa a venit nimeni altul decât George Buhnici, care s-a grăbit să dea like postării, deși mesajul transmis este unul toxic, sexist și plin de insulte la adresa unei femei care nu a greșit cu absolut nimic și își vedea liniștită de treabă. 

Nu rata: George Buhnici, făcut praf pe social media: «Băiete, mai mergi la psihiatru!»

Ei bine, când ești persoană publică însă, acest tip de derapaje nu rămân în umbră, iar în prezent ambii soți au la rândul lor parte de „judecata” internauților. De asemenea, și centrul Filia s-a sesizat de curând, transmițându-i lui Buhnici un mesaj ferm, alături și de alte nume sonore din showbiz-ul românesc, care i-au bătut acestuia obrazul, semn că părerile sale ar trebui să rămână, de acum, doar pe zona de tech.

George Buhnici, declarațiile care au stârnit un val de indignare

Amintim că George Buhnici a susținut, în contextul festivalului Neversea, că el se duce la mare „să vadă piele”, iar doamnele și domnișoarele care au celulită și vergeturi îl deranjează. 

„Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. 

Dacă vii la mare și vrei să ne...împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva nu doar cu decolteul. Suntem un pic de acord că e normal să ne uităm la ț**e și la b**i?! Aia vreau să văd la mare.”, a spus Buhnici în timpul unui interviu televizat.

George Buhnici și-a expus soția în fața camerei și a susținut că e mândru că aceasta arată „ca o minoră”

De asemenea, un alt comportament deviant al acestuia a fost reprezentat de „prezentarea” soției lui în fața reporterilor, întorcând-o pe aceasta cu posteriorul către camera de filmat și spunând că „e norocos că arată ca o minoră”.

 „Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a mai declarat acesta, iar comentariile sale au stârnit reale controverse, așa cum era și de așteptat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net