Gina Pistol, prima poză cu fetița! Cu cine seamănă micuța Josephine?

Ultima actualizare:

S-a spulberat marele mister! Gina Pistol a postat prima poză cu chipul lui Josephine, fiica ei și a lui Smiley. Micuța, care a împlinit doi ani în luna martie, e o bomboană de copil, cu bucle blonde. E leită Smiley!

Gina Pistol a făcut publică prima imagine cu chipul fetiței ei și a lui Smiley. Până acum, cei doi fericiți părinți au ținut ascuns deliberat chipul lui Josephine, nefiind deloc adepții expunerii micuței pe rețelele de socializare. 

Gina, însă, a scăpat fotografia pe Internet, iar fanii au luat foc. Micuța Josephine, care în luna martie a împlinit doi anișori, este de o frumusețe răpitoare. Un mic îngeraș cu pletele blonde, cârlionțate, ca ale mamei, dar cu ochii și chipul lui Smiley. 

Cert este că Josephine este o bomboană de copil, nu altceva. Până acum, Gina și Smiley au postat poze cu micuța, care a crescut văzând cu ochii, dar au evitat să-i arate chipul angelic. 

Smiley: „Am impresia că a zis tata prima dată!"

Gina Pistol și Smiley trăiesc în prezent cea mai frumoasă și cea mai solicitantă perioadă din viața lor. De când pe lume a venit fetița lor, Josephine, tot universul le-a fost dat peste cap, iar micuța este răsfățata familiei. E nedezlipită de mama ei, iar Smiley este tăticul ideal.

„Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea.

Ca orice copil, e foarte atașată de mamă, după care de mine. Eu am impresia că a zis tata prima dată, dar nu știu sigur, aici s-ar putea să mă înșel", a declarat Smiley, într-un interviu recent, pentru Click!

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai reușite și mai frumoase cupluri din show-biz. Cei doi sunt împreună de mai bine de șapte ani. Micuța Josephine le-a schimbat viața de când a venit pe lume. Aceasta a împlinit 2 anișori pe data de 9 martie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net