Gina Pistol, prima poză cu fetița! Cu cine seamănă micuța Josephine?

Ultima actualizare:

S-a spulberat marele mister! Gina Pistol a postat prima poză cu chipul lui Josephine, fiica ei și a lui Smiley. Micuța, care a împlinit doi ani în luna martie, e o bomboană de copil, cu bucle blonde. E leită Smiley!

Gina Pistol a făcut publică prima imagine cu chipul fetiței ei și a lui Smiley. Până acum, cei doi fericiți părinți au ținut ascuns deliberat chipul lui Josephine, nefiind deloc adepții expunerii micuței pe rețelele de socializare. 

Gina, însă, a scăpat fotografia pe Internet, iar fanii au luat foc. Micuța Josephine, care în luna martie a împlinit doi anișori, este de o frumusețe răpitoare. Un mic îngeraș cu pletele blonde, cârlionțate, ca ale mamei, dar cu ochii și chipul lui Smiley. 

Cert este că Josephine este o bomboană de copil, nu altceva. Până acum, Gina și Smiley au postat poze cu micuța, care a crescut văzând cu ochii, dar au evitat să-i arate chipul angelic. 

Smiley: „Am impresia că a zis tata prima dată!"

Gina Pistol și Smiley trăiesc în prezent cea mai frumoasă și cea mai solicitantă perioadă din viața lor. De când pe lume a venit fetița lor, Josephine, tot universul le-a fost dat peste cap, iar micuța este răsfățata familiei. E nedezlipită de mama ei, iar Smiley este tăticul ideal.

„Sunt mult mai bogat acum, nu știu dacă mai matur, dar e clar că trăiesc cu totul altfel, simt cu totul altfel, parcă totul are un sens. Totul are o însemnătate mai mare, totul este mai intens. Am o bucurie mult mai mare și parcă nimic nu e mai important decât sănătatea familiei mele și timpul petrecut cu familia mea.

Ca orice copil, e foarte atașată de mamă, după care de mine. Eu am impresia că a zis tata prima dată, dar nu știu sigur, aici s-ar putea să mă înșel", a declarat Smiley, într-un interviu recent, pentru Click!

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai reușite și mai frumoase cupluri din show-biz. Cei doi sunt împreună de mai bine de șapte ani. Micuța Josephine le-a schimbat viața de când a venit pe lume. Aceasta a împlinit 2 anișori pe data de 9 martie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net