Gina Pistol și Smiley, criticați după ultimele imagini publicate cu micuța Josephine! Ce i-a supărat pe fani

Ultima actualizare:

Gina Pistol (42 de ani) și Smiley (39 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cele două vedete au o fetiță, de un an și jumătate, pe care o adoră! Recent, simpatica vedeta de la PRO TV a postat un filmuleț pe contul său de Instagram în care o învăță pe micuța lui să danseze vals.

Simpaticului Smiley îi șade tare bine în postura de tătic! De când Gina Pistol a adus pe lume  o fetiță perfect sănătoasă, se pare că prioritățile artistui s-au schimbat radical, deoarece timpul liber alege să îl petreacă alături de Josephine.

Pentru că a dorit să le spună tuturor cât de fericit este cu „meseria” de tătic, carismatica vedetă de la PRO TV a lăsat în cel mai recent video, publicat pe contul său de Instagram, un mesaj sugestiv în care își exprima fericirea ce o poartă în inimă: „Momente cu fiica. Lecții de balet cu Josephine”.

Micuța Josephine, motiv de ceartă. De ce s-au supărat fanii Ginei Pistol și ai lui Smiley

În filmulețul postat, tăticul devotat ne-a arătat cât de bine dansează alături de Josephine. Însă, fanii, în loc să se încarce cu energie pozitivă cu acest moment artistic al celor doi, l-au criticat dur pe Smiley.

„Cei care tot vreți să îi vedeți fața fetiței…Smiley a spus că nu vrea să o expună public. Îi respectă dreptul la intimitate și e perfect normal, „Dar de ce trebuie să vedeți fața copilului? Este de interes național? Nu puteți dormi?”, „De ce atâta secretomanie nu înțeleg?”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care fanii le-au trimis lui Smiley la filmulețul postat pe Instagram.

Gină Pistol, decizie radicală

Zilele trecute, vedeta de la Antena 1 ne-a surprins când și-a anunțat fanii că își dorește să se retragă din televiziune, deoarece vrea să petreacă mai mult timp cu Josephine.

„Am tot scris și rescris. O să încerc să nu plâng. Deci: Simpaticilor, după cum bine știți, acuși se fac doi ani de când am devenit mamă și am început o nouă viață.

În acești doi ani în care mi-am continuat și activitatea că prezentator la Chefi la cuțite, mi-am dat seama că îmi doresc să-mi dedic mai mult timp mie, familiei și în special fiicei mele. Că și pentru voi, și pentru mine acești ani au fost foarte complicați”, este o parte din mesajul postat de Gină Pistol pe contul său de Instagram.

Citeste si: De unde vin la ora asta, pe unde au umblat? Gina și Smiley „au fugit” de acasă și au lăsat fetița cu bona: „E firesc să plângă”

Click! spune

Gină Pistor și Smiley formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. Cei doi, s-au ferit mult timp, la începutul relației, să vorbească  despre iubirea lor. Însă, pentru că lucrurile au prins contur între ei Gină și Smiley și-au recunoscut iubirea ba mai mult au ales să își împartă iubirea la trei.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!       

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net