De unde vin la ora asta, pe unde au umblat? Gina și Smiley „au fugit” de acasă și au lăsat fetița cu bona: „E firesc să plângă”

#Exclusiv Click!

Cei mai simpatici părinți din showbiz au plecat de acasă! Știți și voi melodia lui Smiley, ale cărei versuri sună cam așa: „De unde vii la ora asta, pe unde ai umblat”. Cu siguranță asta le-ar fi spus Josephine, lui și Ginuței, dacă ar fi putut vorbi. Dar nu vă faceți probleme, căci totul s-a rezumat doar la lansarea filmului Ramon, nu la o fugă propriu-zisă. 

Cuplul Gina Pistol - Smiley a fost atracția serii, marți seară, la lansarea oficială a filmului „Ramon”. Cei doi au făcut mari eforturi să plece de acasă și s-au despărțit cu greu, timp de câteva ore, de fiica lor Josephine. Aceasta a rămas doar în grija bonei. 

Smiley e cu totul alt om de când pe lume a venit micuța Josephine. Artistului nu-i mai stă gândul decât la ea și atunci când trebuie să plece de acasă, cu treburi, e jale mare. La propriu! Marți seară a avut loc lansarea filmului Ramon, în care Smiley apare împreună cu colegul lui, Pavel Bartoș, iar cântărețul nu avea voie să lipsească de la premieră.

Așa că și-a luat și soția, pe Gina Pistol, și au venit împreună la film. Cei doi au stat, însă, ca pe ace pe toată durata filmului și a evenimentului, fiind numai cu gândul la micuța Josephine, care plânge după părinții ei non stop atunci când aceștia nu sunt acasă.

cub gina pistol smiley png

„Mă emoționez când e Gina în preajma mea”

În timp ce Smiley dădea de zor interviuri, Gina l-a așteptat cumințică într-un colț și l-a privit cu mare, mare admirație. La un moment dat, aceasta a venit și i-a trântit un pupic lui Smiley pe obraz, iar artistul s-a înroșit tot.

emionez când e Gina în preajma mea”, le-a declarat Smiley jurnaliștilor, cu obrajii îmbujorați.

Cât despre micuța Josephine, prezentatorul de la Românii au talent a fost cu gândul numai la ea pe tot parcursul serii.

„Nu pot să vă spun câtă muncă de lămurie am dus pentru ca să ieșim acum amândoi la film. Ne-a trebuit mult timp înainte ca să pregătim această ieșire, doar eu cu Gina. E firesc ca Josephine să plângă ba după mama, ba după tata. E adevărat că mai mult plânge după Gina când e plecată de acasă. E foarte atașată de ea că e mama ei. Dar, asta e, a trebuit să fim aici amândoi și am convenit să o lăsăm cu bona acasă. Acum o să vedem când ne întoarcem cum s-a descurcat cu ea!

Nu știu dacă m-am schimbat neapărat de când am devenit tătic, dar, clar, m-am mai maturizat. E un suflețel acolo de care ești responsabil, trebuie să ai grijă de el”, ne-a declarat Smiley, în exclusivitate.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de șapte ani de zile, iar rodul iubirii lor este micuța Josephine, care urmează să împlinească 2 anișori pe 9 martie.

Ramon intră pe 3 februarie în cinematografe

Comedia Ramon va fi lansată oficial la finalul săptămânii, mai precis pe 3 februarie 2023, în cinematografele din întreaga țară. Personajul principal, Ramon, este interpretat de Pavel Bartoș, iar în film apar nume celebre din showbiz, printre care se numără: Smiley, Andreea Esca și Selly.

Smiley ne-a mărturist că ideea filmului a luat naștere într-un moment în care se afla împreună cu Pavel Bartoș.

Eu am fost de la început, de când s-a creat filmul ăsta. Eram cu Pavel când i-a venit ideea să facă filmul acesta. Îmi pare bine că filmele românești au luat un așa mare avânt în ultima vreme. E bine că se înghesuie lumea să le vadă la cinematograf”, ne-a mai declarat Smiley, la premieră.

Comedia romantică Ramon este produsă de Pavel Bartoș și este regizată de spaniolul Jesus del Cerro, cel care a făcut și Miami Bici

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
maria dinulescu jpg
cub laurentiu duță png
banner petre nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net