Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol împlinește un an. Mesajul de suflet al artistului

Ultima actualizare:

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii, azi, 9 martie, deoarece fiica lor Josephine împlinește un an de viață. Artistul și-a împărtășit emoțiile pe rețelele de socializare și s-a arătat recunoscător pentru faptul că micuța intrat în viața lui. 

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol împlinește un an. Mesajul de suflet al artistului
Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol împlinește un an. Mesajul de suflet al artistului

Este zi de sărbătoare pentru Smiley și Gina Pistol care aniversează ziua de naștere a fiicei lor Josephine, care a împlinit un an. 

Smiley a postat un mesaj impresionant pe contul personal de Instagram în care își manifesta dragostea și recunoștința față de venirea pe lume a copilei, moment care a transformat complet viața părinților ei. 

,,Nu stiu despre altii,dar pentru mine 9 martie nu e ziua barbatului!Josephine implineste azi 1 an!1 an de iubire pura,1 an de cand ne-ai facut pe mine si pe @ginapistol parinti,1 an de cand zambim,ne emotionam si ne bucuram in fiecare zi,1 an de cand viata noastra e mult mai frumoasa pentru ca o privim prin ochii tai!", a scris artistul pe Instagram. 

Josephine a împlinit azi de 9 martie, un anișor, iar faimosul ei tată, Smiley, a publicat o imagine cu fiica lui, poză care a adunat peste 10.000 de aprecieri. 

Smiley și Gina Pistol vor juca într-un film împreună

Smiley și Gina Pistol și-au început relația în urmă cu aproape cinci ani, iar la început ce doi nu se afișau niciodată la evenimente publice împreună, astfel că toată lumea a crezut la început că este vorba doar de o idilă trecătoare. 

Mai mult, cei doi erau foarte discreți cu relația lor și erau văzuți împreună destul de rar, astfel că nimeni nu și-a imaginat că Smiley și Gina Pistol ar urma să aibă chiar și un copil împreună. 

Cuplul Gina Pistol - Smiley a devenit din ce în ce mai solid, astfel că după trei ani de relație, cei doi au devenit părinții micuței Josephine. 

Fanii vor fi încântați să-l vadă pe Smiley și în postura de actor în filmul ,,Odată pentru totdeauna", regizat de Iura Luncașu, în care va juca alături de Gina Pistol. 

Filmul a constituit o mare provocare pentru artist, deoarece Smiley se consideră în primul rând muzician. Cu toate acestea, eforturile lui Smiley au dat roade, iar solistul a făcut o treabă excelentă în filmul lui ,,Odată pentru totdeauna". 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
David Enache si Iuliana Marciuc cu Raluca Moianu si Mara jpg
09 Ioana Hotăran DSC9733 jpg
mario, andreea esca si colegii de la romania te iubesc jpg
carmen grebenisan jpg
stephan pelger instagram jpg
banner dan negru png