Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol împlinește un an. Mesajul de suflet al artistului

Ultima actualizare:

Smiley și Gina Pistol sunt în culmea fericirii, azi, 9 martie, deoarece fiica lor Josephine împlinește un an de viață. Artistul și-a împărtășit emoțiile pe rețelele de socializare și s-a arătat recunoscător pentru faptul că micuța intrat în viața lui. 

Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol împlinește un an. Mesajul de suflet al artistului
Fiica lui Smiley și a Ginei Pistol împlinește un an. Mesajul de suflet al artistului

Este zi de sărbătoare pentru Smiley și Gina Pistol care aniversează ziua de naștere a fiicei lor Josephine, care a împlinit un an. 

Smiley a postat un mesaj impresionant pe contul personal de Instagram în care își manifesta dragostea și recunoștința față de venirea pe lume a copilei, moment care a transformat complet viața părinților ei. 

,,Nu stiu despre altii,dar pentru mine 9 martie nu e ziua barbatului!Josephine implineste azi 1 an!1 an de iubire pura,1 an de cand ne-ai facut pe mine si pe @ginapistol parinti,1 an de cand zambim,ne emotionam si ne bucuram in fiecare zi,1 an de cand viata noastra e mult mai frumoasa pentru ca o privim prin ochii tai!", a scris artistul pe Instagram. 

Josephine a împlinit azi de 9 martie, un anișor, iar faimosul ei tată, Smiley, a publicat o imagine cu fiica lui, poză care a adunat peste 10.000 de aprecieri. 

Smiley și Gina Pistol vor juca într-un film împreună

Smiley și Gina Pistol și-au început relația în urmă cu aproape cinci ani, iar la început ce doi nu se afișau niciodată la evenimente publice împreună, astfel că toată lumea a crezut la început că este vorba doar de o idilă trecătoare. 

Mai mult, cei doi erau foarte discreți cu relația lor și erau văzuți împreună destul de rar, astfel că nimeni nu și-a imaginat că Smiley și Gina Pistol ar urma să aibă chiar și un copil împreună. 

Cuplul Gina Pistol - Smiley a devenit din ce în ce mai solid, astfel că după trei ani de relație, cei doi au devenit părinții micuței Josephine. 

Fanii vor fi încântați să-l vadă pe Smiley și în postura de actor în filmul ,,Odată pentru totdeauna", regizat de Iura Luncașu, în care va juca alături de Gina Pistol. 

Filmul a constituit o mare provocare pentru artist, deoarece Smiley se consideră în primul rând muzician. Cu toate acestea, eforturile lui Smiley au dat roade, iar solistul a făcut o treabă excelentă în filmul lui ,,Odată pentru totdeauna". 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net